0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
klavye ve mouse set kablosuz ise uygun fiyata satın alabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinklavye ve mouse set kablosuz ise uygun fiyata satın alabilirim Sitesinde kablolu olarak gözüküyor. Ama microsoft bi güzellik yapıpda üst modellerinden gönderirse güzel olur tabii.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinklavye ve mouse set kablosuz ise uygun fiyata satın alabilirim Sitesinde kablolu olarak gözüküyor. Ama microsoft bi güzellik yapıpda üst modellerinden gönderirse güzel olur tabii.sende bi güzellik yapar bana satarsın uygun fiyata
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinklavye ve mouse set kablosuz ise uygun fiyata satın alabilirim Sitesinde kablolu olarak gözüküyor. Ama microsoft bi güzellik yapıpda üst modellerinden gönderirse güzel olur tabii.sende bi güzellik yapar bana satarsın uygun fiyata Eğer satış fiyatından alırsan neden olmasın? İşin şakası bana da lazımdı iyi oldu. Kampanyayı duyuran arkadaşa tekrardan teşekkürler.