0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçokta iyi gidiyordun valla , tarih yok , tarih eklerlerse cevap verirlerse uğraşmaya değer. Sıralamada hata var zaten daha yuksek olan puan daha alt sıralarda nedense .kelimeleryetmez arkadaş senmisin yoksa hep bnm sorularım yayınlanıyo diye krize giriyoda:) yok kelimeler_yetse benim unutmamışsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçokta iyi gidiyordun valla , tarih yok , tarih eklerlerse cevap verirlerse uğraşmaya değer. Sıralamada hata var zaten daha yuksek olan puan daha alt sıralarda nedense .kelimeleryetmez arkadaş senmisin yoksa hep bnm sorularım yayınlanıyo diye krize giriyoda:)
çokta iyi gidiyordun valla , tarih yok , tarih eklerlerse cevap verirlerse uğraşmaya değer. Sıralamada hata var zaten daha yuksek olan puan daha alt sıralarda nedense .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçokta iyi gidiyordun valla , tarih yok , tarih eklerlerse cevap verirlerse uğraşmaya değer. Sıralamada hata var zaten daha yuksek olan puan daha alt sıralarda nedense .kelimeleryetmez arkadaş senmisin yoksa hep bnm sorularım yayınlanıyo diye krize giriyoda:) yok kelimeler_yetse benim unutmamışsınyok niye unutim halin içime dokundu ... sana niye böle haksızlık yaptıklarına anlam veremedm valla bende bilmiorum kim 1..merakta ediyorum açıkçası...
anasayfada en altta 2009 yazıyordu şimdi 2010 yazıyor.yavaş yavaş güncelliyorlar galiba