0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaç düzleştirici göndereceklermiş 250kişiye katılımı kabul ettim ama daha bişey gelmedi beklemedeyiz bakalım ne olacakbanada böyle bi mail gelmedi.arkadaşım maili ne zaman aldın tam olarak...bana 9 ekimde gelmiş mail baktımda heralde üye olurken seçilen kategorilere göre atıyorlar yada yaş grubuna göredir belkide bilmiyorum eminde değilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaç düzleştirici göndereceklermiş 250kişiye katılımı kabul ettim ama daha bişey gelmedi beklemedeyiz bakalım ne olacakbanada böyle bi mail gelmedi.arkadaşım maili ne zaman aldın tam olarak...
saç düzleştirici göndereceklermiş 250kişiye katılımı kabul ettim ama daha bişey gelmedi beklemedeyiz bakalım ne olacak
mükemmmel haberrr:) saç düzleştiricim 10 tane de boynerden 50tl lik hediye cekim geldiiii inanılmazz mutlu oldummmm ;)dogruymus arkadaslar gercekten yolladılar
bana da geldi bugün saç düzleştiricim valla çok mutlu oldum çeklerde cabası ama merak ettigim bişi var çekleri belli bir alış veriş yapınca mı yoksa sınır varmı kullanırken yada şöyle sorayım 50ytl lik bir ürün alsak çek geçerlimi??