0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler arkadaşım ama ammada bekleyecekmişsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSonuçlar belirlendi arkadaşlar ben kazanmışım Hediyem bana ne zaman gönderilecek?Öncelikle hediye Monopoly Türkiye kazandığınızda adres bilgilerinizi öğrenmek amacıyla sizeulaşabilmek için bize verdiğiniz e-posta adresiniz doğru ve çalışıyor olmalıdır. Oylama sonrasındaMonopoly Türkiye oyunu sizin oylarınıza göre hazırlanacak ve Eylül ayında satışa sunulacaktır.Kazandığınız Monopoly Türkiye ise yine Eylül ayında ürün satışa sunulmadan sizepostalanacak ve bu özel Monopoly’ye herkesten önce sahip olmanız sağlanacaktır.Arkadaşım Nasıl Bakıyorsun Konulara Anlamıyorum ki Yaa sonuçlar bölümü burası ve sonuçlar veriliyor yada link veriliyor ilk konuyu başlatana bak istersen. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlara nereden bakıcazEkmek elden ama bide suyu varsa yakın bi çeşmeden alabilirmiyim diyorsun resmen yaa biraz zahnet edip dereye kadar gidiver cnm yaa
Sonuçlar belirlendi arkadaşlar ben kazanmışım Hediyem bana ne zaman gönderilecek?Öncelikle hediye Monopoly Türkiye kazandığınızda adres bilgilerinizi öğrenmek amacıyla sizeulaşabilmek için bize verdiğiniz e-posta adresiniz doğru ve çalışıyor olmalıdır. Oylama sonrasındaMonopoly Türkiye oyunu sizin oylarınıza göre hazırlanacak ve Eylül ayında satışa sunulacaktır.Kazandığınız Monopoly Türkiye ise yine Eylül ayında ürün satışa sunulmadan sizepostalanacak ve bu özel Monopoly’ye herkesten önce sahip olmanız sağlanacaktır.
kazananlara nereden bakıcaz
o kadar oylamıştım ama kazanamamışım neyse en azından Eskişehir'im sıralamada yani en son öyleydi