Gönderen Konu: TURKİYE'NİN İLK İNTERNET GÜZELLİK YARIŞMASI  (Okunma sayısı 9742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: TURKİYE'NİN İLK İNTERNET GÜZELLİK YARIŞMASI
« Yanıtla #50 : 16 Nisan 2010, 19:09:59 »
ya 1.yi tahmin eden en çok puan toplayan üyeye hediye var diyor, oylamak boşa anladığım. açıklamada yok nasıl kazanılacak,birde mpi iznindeymiş

Çevrimdışı seyma1990

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #51 : 12 Ağustos 2010, 01:56:08 »
bende bu yarışmaya katıldım ilk 100 e girdim bu yarışma tamamen yalan sadece göz boyamak için yapılmış hatta sözleşme imzalamamışım gitmek istiyorum bırakmıyolardı stutyo dedikleri yer taksimde iğrenç bi yerdi koaför olarak küçük yaşta çoçukları getirmişler bişeyler yaptırmaya calışıyolardı makyöz bir makyAJ Yapıyodu iğrenç bukdr abartı olamaz vücudumuz bile makyajlıydı dayanamadım ve yarışmadan kaçtım avukata verilcegini söleyrk tehtıt ettiler ama hiçbişeyde yapamadılar:):)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #52 : 12 Ağustos 2010, 02:52:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bana güvenilir gelmedi açıkcası.. Alem.com diye arkadaslık sitesi açmışlar maksat oraya üye toplamak. Amaç belli.. Bu gidişlede amaçlarına ulaşacaklarıda belli. Ben bikaç kişiye oy verdim çıktım, ugrasamam  ;D

Ben demiştim Şeyma ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı PAXİL

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #53 : 12 Ağustos 2010, 06:43:22 »
Arkadaşlar o kadar eleştiri yapmışsınız, hatta eleştiri boyutunu aşan sözler söylemişsiniz, hoş değil, bende bazı arkadaşlarımın gazıyla bu yarışmaya katıldım, ılk 50 e kaldıktan sonra sözde röportaj için çağırdılar ama artık bıkmıştım ayaklarına gitmekten, ayrıldım, birde arkadaşlık sitesi olduğumuzu bizimle ırtibata geçebildiklerini yani deyim yerindeyse bizi resmen pazarladıklarını anlamıştım...Aynı zamanda yukarıdakı arkadaşın sözlerine katılıyorum, iğrenç makyaj, igrenç terlikler, ben zaten modellik yapıyorum, 26 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var, ben onun birincisiyim, bu bana yetiyor. ;D