0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim Kazandıgım fırsat ürünü olan Blue Rush Bayan EDT yerine 50's glam geldi.hiç bişey anlamadım. aaa bende kazandım ondan bakalım ne gelicekk
Benim Kazandıgım fırsat ürünü olan Blue Rush Bayan EDT yerine 50's glam geldi.hiç bişey anlamadım.
YLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sağlık solsun 50's glam da güzel ya çiçek bahçesi gibi hehe biraz kolanyaya benzer bir kokusu var gibi geldi bana ben blue nin kokusunu merak ediyorum.mavi esintili falan yazıyordu
sağlık solsun 50's glam da güzel ya çiçek bahçesi gibi hehe
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim Kazandıgım fırsat ürünü olan Blue Rush Bayan EDT yerine 50's glam geldi.hiç bişey anlamadım. ya benimde aynısı olduuu şimdi geldi bi açtım glam çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim Kazandıgım fırsat ürünü olan Blue Rush Bayan EDT yerine 50's glam geldi.hiç bişey anlamadım. ya benimde aynısı olduuu şimdi geldi bi açtım glam çıktı arasakmı acaba niye böyle göndermişler.