Hastanemizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa 7-15 yaş arası engelli çocuklara yönelik düzenlediği 4.Engelli Bilge’ler Ödüllü Resim Yarışması’na başvurular devam ediyor. Son katılım 26 Nisan 2010.
Hem sanatın yaygınlaştırılması, desteklenmesi, sergilenmesi hem de resim sanatı aracılığıyla engelli çocukların hayata etkin şekilde katılmalarının önündeki engelleri aşmada yardımcı olmak amacıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hastanemizin ortaklaşa gerçekleştirdiği Bilge’ler Ödüllü Resim Yarışması bu yıl dördüncü kez düzenlemekten mutluluk duyuyoruz.
7-15 yaş arasındaki görme, işitme, zihinsel ve bedensel engelli çocukların katılabileceği Hayalinizdeki İstanbul konulu yarışmaya katılmak isteyenler en fazla 35x50 cm büyüklüğündeki kağıda yaptıkları serbest teknikteki eserleriyle 26 Nisan 2010 tarihine kadar Küçükköy Özel Bilge Hastanesi (G.O.Paşa Cad. No:1 Küçükköy-İst) adresine başvuru yapabilecekler. (Eser arkasına nüfus cüzdan fotokopisi ve başvuru formunun doldurulup yapıştırılması gerekmektedir. Şartname ve başvuru formu için 212-617 95 75’ten Burçin Akkuş ile görüşebilirsiniz.)
Yarışmaya katılan eserler, G.O.Paşa Belediye Başkanı Dr.Erhan Erol, G.O.Paşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcilerinin yanı sıra Bilge Hastanesi hekimleri, ressam, fotoğrafçı ve eğitimcilerden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek.
Başarılı olan çocuklara 2.400 TL tutarındaki para ve Wenice Kids Çocuk Giyim tarafından hazırlanan ödüller, 8 Mayıs 2010 tarihinde Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda törenle verilecek. Mayıs ayında değer bulunan eserlerden oluşan bir sergi düzenlenecek.
Tüm ressamlara başarılar diliyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin