Gönderen Konu: üye olan her 25.kişiye yağmurluk  (Okunma sayısı 4975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alimm

• Usta Kampanyacı
Ynt: üye olan her 25.kişiye yağmurluk
« Yanıtla #20 : 02 Nisan 2010, 13:34:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nası yani kargo parasını siz bize yatırın biz öyle hediyeyi mi yollıcaz diyolar alimm
aynen bende istemedim zaten
canım bloğum meral çok teşekkür ederim

Çevrimdışı alevvvv

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2010, 03:07:23 »
dünkü kampanyacı dıyen arkadaşım, allah razı olsun sızler sayesınde kaç senedır hedıye kazandım ve numunelerde cabası.maşşallah şansıma mesaj yazmadıgıma sakın sakın aldanma.çok eskılerdenım ve izleyenlerdenım.bu olayı unutmamak için yagmurluguda aldım.25.kişi olmak ne kadar güzelmiş.giydıkçe senı hatırlıycam.usta kampanyacı arkadaşım.ha unutmadan sen Eylül 02, 2009  üye olmuşsun sıteye ama ben Aralık 05, 2008 de kayıt yaptırmışım.kim dünkü kampanyacı buda bellı oluyor.

« Son Düzenleme: 03 Nisan 2010, 03:16:17 Gönderen: alevvvv »

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 03 Nisan 2010, 04:05:42 »
gerilmeyin arkadaşlar ne önemi var eski kampanyacı yeni kampanyacı yapmayın ya  :-\

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 03 Nisan 2010, 12:59:10 »
firma kendı hesabına kargo ücreti adı altında para yatırılmasını istiyor.yani aslında büyük bir firma oldukları için kargoda dogal olareak anlaşmalı ve uygun.kısaca yagmurlugu bıze satıyorlar.of bir daha asla yorum yapmıycam.
dün akşam kibar yazdım ama şimdi değil
yazmassan yazma anladık başından olayı
dünki kampanyacı değiliz biliyoruz neyin ne olduğunu
sen yağmurluğun parasının acısını benden çıkarmaya çalışcan heralde işine git :D
sen okumuyorun galiba diyorsun ama sen okumuyosun benim yazdıklarımı
bak ne yazmışım kendim için konuştum dünki kampanyacı değilim biliyorum anlıyorum ne demek istediğini demeye çalıştım
banane ister dün üye ol ister bugün
sen anlamıyosun yada anlamak istediğin gibi anlıyosun :P :P

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 03 Nisan 2010, 13:44:17 »
dünkü kampanyacı dıyen arkadaşım, allah razı olsun sızler sayesınde kaç senedır hedıye kazandım ve numunelerde cabası.maşşallah şansıma mesaj yazmadıgıma sakın sakın aldanma.çok eskılerdenım ve izleyenlerdenım.bu olayı unutmamak için yagmurluguda aldım.25.kişi olmak ne kadar güzelmiş.giydıkçe senı hatırlıycam.usta kampanyacı arkadaşım.ha unutmadan sen Eylül 02, 2009  üye olmuşsun sıteye ama ben Aralık 05, 2008 de kayıt yaptırmışım.kim dünkü kampanyacı buda bellı oluyor.

dandik bir yağmurluğumu alıcam demişsin diğer yazında
güle güle kullan giy  :)
beni niye hatırlıcan onu anlamdım ya neyse :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #25 : 03 Nisan 2010, 13:49:48 »

Anladık yağmurluk kazanmışsın.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı alevvvv

• Yeni Kampanyacı
  • *
KAZANAN ARKADAŞLARA
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2010, 17:22:21 »
zaten bu sıtenın ama clarından biri.  kazanıp kazanmadıgını paylaşmak degilmi?bende fikrimi yazayım dedım..kazanan arkadaşlara..yagmurlugum bugun geldi.gerçekten söyledıklerı gıbı kargO hemen geliyor.dün yatırmıştım parayı bugun geldi.bedenım ve rengını ben seçtim.ona göre geldi.dandik bişey olur dıye düşünmüştüm.ama cok kalitelil.4 ytl ye degermi dersenız, bence deger.çünkü 4 ytl ye yagmurluk alamazsınız.genede seçim size kalmış.sevgiler

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #27 : 03 Nisan 2010, 18:18:07 »
o nası iş yaa  :D kapıda hediyeyi alan kargoyu  öder zaten :P

SEN DİKKATLI OKUMUYORSUN GALIBA.KARGO HAVALESINI YAPIN GÖNDERELIM DIYORLAR.ZATEN YAGMURLUK 11 YTL.BİRDE KARGO 4-5 YTL NEYSE 5 YTL İÇİNMİ DANDIK BIR YAGMURLUK ALICAM.ASTARSIZ.AMAN EKSIK KALSIN.MADEM SATIŞ YAPAN BIR FIRMA NETTEN.KARGOYLA ANLAŞMA YAPSALARDI BARI.AMANNN NEYSE BEN ALMIYIM.

orada bir dur !
yeni üyesin anlaşılan bu sitenin bir kaç kuralı var..
öncelikle küçük harfle yazmalısın.
sonra kurduğun cümleler saygı çerçevesinde olmalı  >:(
dandik falan noluyoruz.katılmazsın olur biter burada rahatlıkla hakaret etmene izin veremeyiz. >:(
lütfen biraz daha dikkatli ol forumun düzeni açısından !

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 03 Nisan 2010, 18:36:40 »
Bu Alevv firmadan biri kesin, çünkü hep onları savunuyo  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 03 Nisan 2010, 21:06:34 »
Bu Alevv firmadan biri kesin, çünkü hep onları savunuyo  ;D
sanmıyorum alevvv benim yazdıklarımı anlamamak için çaba gösteren biri sadece
ne kadar sen haklısın demek istesemde bunu anlamakda zorluk çekmiş, kargo parasının acısını benden çıkarmaya çalışan bi insan :D ;D :D ;D