Avon Türkiye Doğru yanıtı veren veren ve DIAMONDESQUE SOLITAIRE KOLEKSİYONU'nu kazanan talihliler:
*Kader Öztürk - İZMİR *Yılmaz Karayünlü - ÇORUM *Zeynep Peker Pekcan - BURSA *Selda Gündoğdu Can - İSTANBUL *Burcu Savaşçı - KUŞADASI *Ayşegül Altun - BURSA *Deniz Avcı - İSTANBUL *Nermin Akkaya - ANKARA *Pınar Taban - İSTANBUL *Merve Kabaoğlu Baş - İSTANBUL
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapintebrikler
Avon TR
Avon TR
31.03.2010 Tarihi itibariyle Avon TR Grubu üyesi olan 1239 kişi arasından çekiliş yapılarak 1 Asıl ve 1 Yedek Talihli belirlenmiştir. Çekiliş sırasında 1239 Asıl üyeye ilaveten arkadaşlarını davet ederek [Merhaba] mesajlarını beğendiren katılımcılar kişi sayısı kadar (194 kişi) çekiliş hakkı kazanmış ve toplam kişi sayısı 1433 olmuştur.Kazanan Talihlilerin isimleri şunlardır :
ASIL TALİHLİ - Burak ÇİFTÇİ
YEDEK TALİHLİ - Figen VAROL
... Devamını Gör
Hediye kazanan talihlilerin 3 (üç) gün içerisinde Yöneticilerimiz ile irtibata geçmesi ve Adres-Telefon Bilgilerini ulaştırması gerekmektedir.Öncelik Asıl Talihliye verilecek olup,iletişime geçilemez ise Yedek Talihli kazanmış sayılacaktır. İlgilenen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunar,bir dahaki kampanyamızada yoğun ilginizi ve katılımınızı bekleriz !!!
Avon TR Hediye Çekilişimizde Asıl talihli olarak kazanan Burak Çiftçi arkadaşımızın aktif üyelikten ayrılmış olduğu tespit edildiğinden, Yedek Talihli Figen Varol Asıl talihli olmuştur. Yedek Talihlimiz ise Burcu Akbulut'dur.Tebrik ederiz.
bizm forumdan mı bu arkadaşlar ??
off ya haftanın ürünü yerine 50 glam geldi

ben onu sevmiyordum ki
mail attım inşallah o mavi şişeli parfümümü gönderirler
off ya haftanın ürünü yerine 50 glam geldi 
ben onu sevmiyordum ki
mail attım inşallah o mavi şişeli parfümümü gönderirler 
banada aynısı oldu fırsat urunu yerine glam yolladılar glam kzanamamıstm

ssırdım gorunce
avon türkiyenin sayfasından da zaten periyle ilgili herşeyi silmişler
hiç ümitli değilim mailime cevap yazıp durumu düzeltmeye çalışacaklarını
o mavi , güzel bir parfüm kötü olmuş gelmemesi kardeşim hastası o parfümün valla ...
arkadaşlar en son verilen haftalık ürünü gelmeyen varmı. benim daha gelmedi. 1 hafta oldu.
en son değilde pndan önce verilen fırsat ürünüm gelmedi benm,bekliyorum hala,rujum da gelmedi.