0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hepsi kayısı kremi olsa da bence değer 3,5 TL ye...Ben alıyorum Cevap mailimi onaylayıp gönderdim.
kayısı kremi cnm hepsi başka yokmuymuş kremleri onuda anlamadım ya:svalla sürdüm öğlen yoğun nemlendirici yazıyo baktım benim cildim karma yağlıya dönük yani fazla nemlendirdi haliyle yüzümü ama yumuşacık yaptıvalla ben seviyorum böle şeyleri bi kutum var kapladım onu kumaşlarla numune kutum olduohh çeşit çeşit ne ararsan var içinde kuru ciltlilere iyi gelir
pdruzm kapıyamı bırakmışlar hangi kargoyla geldi ppeki benimki fillo kargoydu zorla tc no istedi yoğsam veremem dedisorun değil verdim ama ilginç ya bazısından kargo parası alıyo bazısından almıyo kapıya bırakıp kaçıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönce kabul ediyorum deyin. numuneler kapınıza gelincede para isterlerse, ben bunu istemiyorum iade edin kargoyu deyin hiç hoş bir davranış değil...bu bize ne kazandıracak sonuçta bir söz çıkıyor ağızdan yollayın parayı ödeyeceğim diyorsun ayıptır yapılmaz böyle bir şey...esprisi bile hoş değil...
önce kabul ediyorum deyin. numuneler kapınıza gelincede para isterlerse, ben bunu istemiyorum iade edin kargoyu deyin
paketler kaç ml acaba?