Beni bugün aradılar tatil kazandınız diye

Ama burası değil şu meşhur HLC aradı.eşimi dışarı çıktığında tenhada kıstırıp anket yapmışlar

Bugün aradılar 1 hafta tatil kazandınız resmi belgeyi almak için kuşadasına götürücez sizi pazar günü, orada mangal partisi yapcaz falan büssürü şey.Normalde çok şikayetçiler buradan fakat biz geçensene gittik.Annem kuşadasında olduğu için yazın orada oluyoruz .Orada davetiye verdiler.Biraz araştırdık götürüyorlarmış yanına bir tanıtım elemanı veriyorlarmış saat 18.00'ye kadar sizi tatil köyünü gezdiriyormuş.sonra 1 saat yine onunla birlikte havuza girip saat 20.00 da yemek yedirip hade güle güle diyolarmış.
Biz yine de gittik eşim ben ve bizim gibi karı-koca 2 arkadaşımız daha geldi.Önce tanıtıma aldılar saat 13.00 da yarım saat sürdü sonra bi kağıt verdiler anket kağıdı gibi bişey .Orada tatil köyünü gezmek istiyormusunuz yazıyordu biz hayır seçeneğini işaretledik

YAnımıza gelen tanıtım elemanına da biz gezmek istemiyoruz dedik.Çocuk iyi o zaman siz burada havuza girin sadece burdan faydalanacaksınız dedi.Aile bölümü tek bi havuz var.neyse biz girdik havuza sonra çıktık hadi bi gezelim neler var dedik.Bi baktık yukarda devasal bi havuz yanında su parkı ,onun yanında kapalı havuz,fıtness ,sıcak su her şey var.Hemen toparlandık o tarafa geçtik

Vallahi akşama kadar çok güzel eğlendik harika vakit geçirdik.Yemek saatinde salona geçtik,yanınızda tanıtım elemanı yoksa sizi yemeğe alamayız dediler ,biz de o anda akıl edip bizimle irtibat kuran organizasyon görevlisinin adını verdik,o zaman sizi şu masaya alalım buyrun dediler

Kısacası akşama kadar eğlendik,yedik içtik beş para vermeden de çıktık.Hatta bi ara tatil köyünün doktoruna bile gidip ağrı kesici istedim,bütün imkanları sömürdük anlayacağınız.

O yüzden bu organizasyona da katılmayı düşünüyoruz.1 hafta tatil verecekler bu sefer .Konaklama ve bütün aktivitelerden faydalanabileceğiz.Sadece yemek paralıymış onda da %50 indirim yapıyorlarmış.Ama bize mutfağı olan dublex evlerden vereceklermiş,orada kendiniz de yemeğinizi yapabilirsiniz dediler.Gideriz baktık ters durum oluştu annemin evi 10 dk mesafede zaten oraya geçiveririz