0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
firstten boyner hediye çeki kazandım ve hediye denizinden utanmaz ayım geldi(sankim ayım azcık piskopat ve rapçi gibi dil çıkarmış öyle deli deli bakıyo )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfirstten boyner hediye çeki kazandım ve hediye denizinden utanmaz ayım geldi(sankim ayım azcık piskopat ve rapçi gibi dil çıkarmış öyle deli deli bakıyo )ondan mı utanmaz demişler ozaman o bildiğimiz deli
first afm sinema bileti iki kişilik forum istanbul gidicem isteyen yamacıma gelsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfirst afm sinema bileti iki kişilik forum istanbul gidicem isteyen yamacıma gelsin ya bize bu çekleri falan ne zaman yollıycaklar bilgin varmı???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfirst afm sinema bileti iki kişilik forum istanbul gidicem isteyen yamacıma gelsin ya bize bu çekleri falan ne zaman yollıycaklar bilgin varmı???bana biraz önce teyid mesajı geldi ben teyid ettim adresimi kargo yapılcak galiba yada telefona sms yada mail kodu daha önce up tan kazandım sinema bileti cevahire gittim isim söyledim buyrun dedi filme
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHediye Denizi'nden Utanmaz Ayı-(Papatya)Galeri Gold'dan Yüzük-(İnaysa)Moda Markalar'dan Kazak-(İncesaz)Teknosa'dan 50 TL Hediye Çeki-(First)Fikrimühim'den Damla Su var bi de dünden, bunlar bugün kazandıklarım...Metro Fm'den kazandığım Cd, Avon'dan katalog+numune ile Limango'dan aldığım Barbour botlarım geldi bugün tebrikler bbck nereye baksam sen varsın maşallah
Hediye Denizi'nden Utanmaz Ayı-(Papatya)Galeri Gold'dan Yüzük-(İnaysa)Moda Markalar'dan Kazak-(İncesaz)Teknosa'dan 50 TL Hediye Çeki-(First)Fikrimühim'den Damla Su var bi de dünden, bunlar bugün kazandıklarım...Metro Fm'den kazandığım Cd, Avon'dan katalog+numune ile Limango'dan aldığım Barbour botlarım geldi bugün