0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSONA ERMİŞTİR.TEBRİKLER....verdiğin linke girince konu bulunamıyor diyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSONA ERMİŞTİR.TEBRİKLER....
yaaa ne güzel işte kampanyacı ruhubudur bence...zeynepcim seni çooook seviyorum.bloğumla ciddi anlamda ilgilendiğin için sonsuz teşekkürler bigün benim blogta kampanya yaptığını görürsem hiç şaşırmicam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaaa ne güzel işte kampanyacı ruhubudur bence...zeynepcim seni çooook seviyorum.bloğumla ciddi anlamda ilgilendiğin için sonsuz teşekkürler bigün benim blogta kampanya yaptığını görürsem hiç şaşırmicam didemcim ne zaman yorum yapılsa hemen cvp yazıyosun pusudamı bekliyosun napıyosun yeni kampanyalarını bekliyoruz bu arada özlettin 2 gündür
zeynep78 olsam nickim o olurdu çoğu kişi tanır beni burda yanıldın ben heidi yim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzeynep78 olsam nickim o olurdu çoğu kişi tanır beni burda yanıldın ben heidi yim evet bende heidi diye tanıyorum ama zeynep78 hiç görmedim blogta ama nasıl oluyorsa her blog kampanyasında ilk 10 yoruma giriyo forumdan olduğu kesin