0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
589 puanım daha olursa uçak alabiliyorum cubuk hakkım kalmadı. Oyunlardan o puanı 2 günde almam gerek.
Yazdım bırseyler umarım dikkate alırlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYazdım bırseyler umarım dikkate alırlar..çok geç dönüş yapıyorlar..sanmıyorum bir umut olsun..artık çok geç..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYazdım bırseyler umarım dikkate alırlar..çok geç dönüş yapıyorlar..sanmıyorum bir umut olsun..artık çok geç..Hediyeler daha bitmedi,belki ramazan bayramına kadar uzatabilirler.Yazmamızı tavsiye ederim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYazdım bırseyler umarım dikkate alırlar..çok geç dönüş yapıyorlar..sanmıyorum bir umut olsun..artık çok geç..Hediyeler daha bitmedi,belki ramazan bayramına kadar uzatabilirler.Yazmamızı tavsiye ederim. Aslanmax oynayanlara müjde,ağustos sonunda bitmesi gereken oyun devam ediyor.15.000 puan ve üzeri hediyeler duruyor.Ayrıca oyunlardan puan da alınıyor.Puanını tamamlayıp hediye almak isteyenlere önemle duyrulur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYazdım bırseyler umarım dikkate alırlar..çok geç dönüş yapıyorlar..sanmıyorum bir umut olsun..artık çok geç..Hediyeler daha bitmedi,belki ramazan bayramına kadar uzatabilirler.Yazmamızı tavsiye ederim. Aslanmax oynayanlara müjde,ağustos sonunda bitmesi gereken oyun devam ediyor.15.000 puan ve üzeri hediyeler duruyor.Ayrıca oyunlardan puan da alınıyor.Puanını tamamlayıp hediye almak isteyenlere önemle duyrulur. oyundan yine aynı puanı veriyor 10700 küsür var benimde. en çok puanı hangisi veriyor birkaç defa kıvrılmax'a girdim 20 veriyor oradan. fazla veren var ise oynayarak yükseltelim puanımızı..
1-2-4-5-6-7-8-9-11-12-13-17-18 ve 25 nci oyun günde her oyundan 3 defa oynayıp 60 puan toplamda günlük 600 puan alabilirsiniz,hala devam ediyor,hiç olmazsa kaykay alın derim.Takılırsanız yazabilirsiniz.
ne zamana kadar devam ediyor bu oyun