0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zamandır bişey kazanamıyordum ..sayende moralim düzeldi saol...bu şifreyi hep saklıycam dermişim İnşallah maxtan kazanırsın saklıcaksan çubuğuda gönderebilirim derrmişim bende nursencim giden kutuma baktım seninkinin de gelmiş olması lazım bi kontrol et istersen gelmediyse mesajı tekrar yollarım
ne zamandır bişey kazanamıyordum ..sayende moralim düzeldi saol...bu şifreyi hep saklıycam dermişim
bu arada her twister için ayrı puan veriyomu blen yokmu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada her twister için ayrı puan veriyomu blen yokmu500 verıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada her twister için ayrı puan veriyomu blen yokmu500 verıyo yani 10 twister şifresi girsemde sadece birinemi puan veriyo..bende 1o twister alayım da puan yapayım diyodum..sazanlık yaptık gene
of ya twister alamadım..eşimde geç geldi zaten yorgun oluyo bide mübarek gün gelirken twister al demeye tırstım..kısaca kaderden ötesi olmaz..bana kısmet değilmiş demek..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinof ya twister alamadım..eşimde geç geldi zaten yorgun oluyo bide mübarek gün gelirken twister al demeye tırstım..kısaca kaderden ötesi olmaz..bana kısmet değilmiş demek..kaderin kilidi yoktur..elbet bir yolu vardır..yarına denersin olmadı..üzme bu kadar kendini ..
hala oyun oynayan var mı?