0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım en fakir benim 159 puanım aslında sırrı vererek daha büyük jest yapmış olurdun timsah ya
legolas sana yok bişey puanın iyi valla 4 şifre girdim oyunda oynadım ama yok 159 puandayım
aslında sırrı vererek daha büyük jest yapmış olurdun timsah ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin aslında sırrı vererek daha büyük jest yapmış olurdun timsah ya Şahsi algılama ama bu tarz yazılar benim hoşuma gitmiyor.. Daha öncede MTV'de bu tarz kıyaklar yapmıştım ama bazı kendini bilmezler şikayette bulunmuşlardı.. Bu da ona dönerse zaten bundan sonra kimse benden bir şey göremez.. Ben kimseyi kırmamak ve sevindirmek adına bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. Bu tarz PM ve yazılar yazmazsanız sevinirim arkadaşlar..
ben 100000 puanı toplayıp aslanmaxı çaırcam birisi benden önce almaz inşallah onunla resim çektirmek bile yeter bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 100000 puanı toplayıp aslanmaxı çaırcam birisi benden önce almaz inşallah onunla resim çektirmek bile yeter bana Elini çabuk tutmazsan eğer AslanMax'ı ben çağırıcam walla.. Çeneyi bırak oyun oynada puan kazan biraz..
ya o bana playstation yada nintendo wii getirse yeter.playstationu çok istiyorum.nasıl biriktircem o kadar puanı.of of puufff