0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acaba 1000 kişi olmuşmu ki bende anca tammamladım da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin acaba 1000 kişi olmuşmu ki bende anca tammamladım da Daha 300 kişi falandır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin acaba 1000 kişi olmuşmu ki bende anca tammamladım da Daha 300 kişi falandır Sco sen geceki sirkulasyonu görmedin sanırım Gunduz harici gecede burada pasta savaşları vardi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin acaba 1000 kişi olmuşmu ki bende anca tammamladım da Daha 300 kişi falandır Sco sen geceki sirkulasyonu görmedin sanırım Gunduz harici gecede burada pasta savaşları vardi..Gecede burdaydım 4e kadar Ama sanmıyorum şuan en fazla 300 kişi kazanmıştır. Çünkü şuan 370 hayran var ve 1 kişi 1'den fazla kazanamıyo. Geri kalan 70 kişi baskalarını desteklemek için hayran oldugunu düşünürsek 300 kişi sonucunu cıkarabiliriz düz mantık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin acaba 1000 kişi olmuşmu ki bende anca tammamladım da Daha 300 kişi falandır Sco sen geceki sirkulasyonu görmedin sanırım Gunduz harici gecede burada pasta savaşları vardi..Ben buna rağmen bugün nasıl kazandığımı merak ediyorum. Şaşırdım, nasıl da 1000 kişi olmamış?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin acaba 1000 kişi olmuşmu ki bende anca tammamladım da Daha 300 kişi falandır Sco sen geceki sirkulasyonu görmedin sanırım Gunduz harici gecede burada pasta savaşları vardi..Ben buna rağmen bugün nasıl kazandığımı merak ediyorum. Şaşırdım, nasıl da 1000 kişi olmamış? bende kazandım görünüyorum ama şifre mifre falan filan bişicik gelmedi güme gitmesin geçenki cartedor kampanyasından bissürü dondurma paketi duruyor onlara saldıracam şimdi canım acaaip dondurmalı pasta çekti dayanamıcam 25 marta kadar