buraya hiç gelmiyo fıstıklı
ben de aldım izmir üçyol migrosta vardı.ama açıkçası 13 milyonluk bişey yoktu tamam çok güzel ama dondurmadan farksız
BENDENDE 15 KURUŞ ALDILAR
eğer ayın 20sine kadar alamazsam şifreyi formdan birine verceğim benim yerime yesin
kampanya mayıs sonuna kadar uzatılmış arkadaşlar carte dordan arayan bayan söyledi
ve alırken ücret vermeyin kesinlikle dedi ben aldım alcagım kalmadı artık hiçbirisine para vermedim hiç sorun olmadı.
anneme tembih ettim para verme die yine almışlar 25 kuruş ne diyim bilmiyorum bunlara tutucam çenemi hayır hayır mesajım silinsin istemiyorum

insanlardan kopardıkları 25 kuruşu kar biliyorlar! üstelik cartedor ile kendileri anlamışken
evet bendende para aldılar ve bunun kesin olarak verileceğini bildirdiler.bende itiraz edecektim ama kasada sıra var diğe sesimi çıkarmadım
arkadaşlar eskişehirden alan var m?ı
Arkadaşlar kuponda bedava yazmıyorki indirim kuponu diyor. 12. küsür bir indirim vardı. Bazı bölgelerde farklı fiyattan sattıkları için ürünü onun kalan miktarını alıyorlar buda çok normal...Yani migroslada ilgisi yok cartedor o ürünü o bölgede kaç tl'ye sattığına bağlı...