0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTEBRİKLER!Deneyiminizi başarıyla paylaştınız.Program sonunda kazanan deneyimler buradan yayınlanacaktır.Aktivasyon kodunuz varsa cep telefonu numaranızla beraber alttaki kutucuklara girin. Teşekkürler! Şifreniz aktive edildi. Şifrenizi paylaştığınız tanıdıklarınız bu kodla denedimbiliyorum.com adresine üye olduğunda 5 kontör/1dk konuşma süreniz hattınıza yüklenecektir.bu mesaj bende de çıktı ama kontrol için mail atıığımda deneyim alanınız boş diyor. sinir oldum. üç defa yazıp yolladım.
TEBRİKLER!Deneyiminizi başarıyla paylaştınız.Program sonunda kazanan deneyimler buradan yayınlanacaktır.Aktivasyon kodunuz varsa cep telefonu numaranızla beraber alttaki kutucuklara girin. Teşekkürler! Şifreniz aktive edildi. Şifrenizi paylaştığınız tanıdıklarınız bu kodla denedimbiliyorum.com adresine üye olduğunda 5 kontör/1dk konuşma süreniz hattınıza yüklenecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTEBRİKLER!Deneyiminizi başarıyla paylaştınız.Program sonunda kazanan deneyimler buradan yayınlanacaktır.Aktivasyon kodunuz varsa cep telefonu numaranızla beraber alttaki kutucuklara girin. Teşekkürler! Şifreniz aktive edildi. Şifrenizi paylaştığınız tanıdıklarınız bu kodla denedimbiliyorum.com adresine üye olduğunda 5 kontör/1dk konuşma süreniz hattınıza yüklenecektir.bu mesaj bende de çıktı ama kontrol için mail atıığımda deneyim alanınız boş diyor. sinir oldum. üç defa yazıp yolladım. aynen bana da bu yazı çıkmıştı mail attım gene de cevap olarak deneyiminiz bize ulaşmadı diyorlar
ya bana niye gelmedi ..bende orkidi işaretlemiştim..eskişehirde olup eline ulaşan varmı?