0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevap ya "Siyah, pembe, beyaz, mavi." ya da "Siyah, pembe, beyaz, mavi, siyah."
sırasıyla renkleri yazın demiyor arkadaşlar uzatmayın işte gri yazdım zaten alla allaaaaaaa reklam filmindeki renkler demiş o kadar ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsırasıyla renkleri yazın demiyor arkadaşlar uzatmayın işte gri yazdım zaten alla allaaaaaaa reklam filmindeki renkler demiş o kadar ... Reklam videomuzda yer alan cep telefonların kapak renklerini doğru şekilde buraya yazan ilk siz olun, cep telefonumuzu kazanın.nasıl demiyor demiş işte ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsırasıyla renkleri yazın demiyor arkadaşlar uzatmayın işte gri yazdım zaten alla allaaaaaaa reklam filmindeki renkler demiş o kadar ... Reklam videomuzda yer alan cep telefonların kapak renklerini doğru şekilde buraya yazan ilk siz olun, cep telefonumuzu kazanın.nasıl demiyor demiş işte ... nerde demiş yaa sallamayın. gulsevdam kazandın telefonu tebrikler simdiden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsırasıyla renkleri yazın demiyor arkadaşlar uzatmayın işte gri yazdım zaten alla allaaaaaaa reklam filmindeki renkler demiş o kadar ... Reklam videomuzda yer alan cep telefonların kapak renklerini doğru şekilde buraya yazan ilk siz olun, cep telefonumuzu kazanın.nasıl demiyor demiş işte ... nerde demiş yaa sallamayın. gulsevdam kazandın telefonu tebrikler simdidenkimsenin salladığı yok arkadaşım iyi oku istersen sitede yazmışlar işte sadece ben mi görüyorum.... ayrıca o kısmı yukarıda yazdım onu da mı okumadın