0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede ilk sırada ada var !resmen hakkı yeniyor.zamanlarına bakıyorum ikiside 5 sn az bir zamanda...ikisininde süresi aynı gözüküyo ama twitterda önce yazan altta kalıyor
bencede ilk sırada ada var !resmen hakkı yeniyor.zamanlarına bakıyorum ikiside 5 sn az bir zamanda...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede ilk sırada ada var !resmen hakkı yeniyor.zamanlarına bakıyorum ikiside 5 sn az bir zamanda...ikisininde süresi aynı gözüküyo ama twitterda önce yazan altta kalıyortwitter da önce yazan altta kalıyor arkadaşlar,ilk önce Erol arkadaşımız yazmış...
Tamamen saçmalık bu yaaa Adavapuru kazandı. Tabi Tanıdık değil demi fotoğrafta herşey net adavapuru kazandı... şiddetle kınıyorum sizi göz göre göre haksızlık yapıyorsunuz sizin sayfanıza gel kesin sen kazancaksın desende gelmem artık. hayranlardanda çıkıyorum...... yalancı yalancı size kimse inanmaz...
o birinci olan insan bizim forumdan mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino birinci olan insan bizim forumdan mı?evet bizim forumdan...