Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYarışma Kuralları
1 - Yarışma 12.02.2010 saat 00:00'da başlayıp 07.03.2010 saat 22:00'da sona erecektir. Yarışma sonuçları 15.03.2010�a yine bu sayfadan duyurulacaktır.
2 - Oscar 2010 sonuçlarını doğru tahmin eden ve katılım formunu eksiksiz dolduran
ilk katılımcı birincilik ödülü olan Sony HD MP4 Video Kamera�a hak kazanacaktır.
3 - Oscar 2010 sonuçlarını doğru tahmin eden ve katılım formunu eksiksiz dolduran diğer katılımcılar arasından 100., 200., 300. ... kişiye sinema bileti hediye edilecektir.
4 - Yarışmada ödül kazanabilmeniz için 18 yaş ve üzeri olmanız gerekmektedir.
5 - Doğan İnternet Yayıncılığı ve Yatırım A.Ş. yarışma kurallarını ve ödüllerini tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.
Seçimlerim
James Cameron (Avatar)
George Clooney (Up in the Air)
Meryl Streep (Julia & Julia)
Christopher Waltz (Inglourious Basterds)
Anna Kendrick (Up in the Air)
Böyle olur umarım
avatar kesin alır yaa.. gerçi buaralar dear john geçmiş ama seceneklerde yoktu yanlış hatırlamıyorsam
up in the air-en iyi film
jeff bridges-en iyi erkek
merly streep-en iyi kadın olabilir avatar görüntüyle ilgili ödülleri alabilir matrixde çok seyredilmesine rağmen oda görüntüyle ilgili ödülleri almıştı bence ama 5ini bilmek için öncellikle atilla dorsay nediyecek ona bakmalı
sonuçlar ne zaman açıklanır ki
bakındım sıtede acıklama felan yok hatta anket haladevam edıyor :S
Ödüllü Oscar Anketi Sonucu
Oscar anketinin sonucunda 6/6 bilen olmadığı için hediyemiz bir başka yarışmaya devretmiştir.
Katıldığınız için teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bari en cok bılene odul verin
Bence bir yanlışlık var. 6/6 yapan mutlaka vardır ki ben 6/6 yaptım buna rağmen hepsini bilenin çıkmadığı yazıyor. İlginç...