0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiçok birinci var nasıl belli olacak acaba Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Domestos lMikrobum oyunu ile ilgili katılım koşulları sitemizde yer almktadır.Aynı puana sahip olan katılmcılarımızdan ilk olarak puanı elde eden kişi ödülü kazanmaktadır. mail atıp sormuştum bende aynı soruyu,cevaplamışlar sağolsunlar
biçok birinci var nasıl belli olacak acaba
acaba o 20450 yapan nasıl yaptı!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba o 20450 yapan nasıl yaptı!Tabiki hile ile. hile programları ile 2 tane fazla microp yapıp öldürdü. İstese daha fazlada yapar ama bu kadarı ona yetiyor. Fazla yapıp niye riske atsınki kendini. Bide başka bir isimle daha oyuna girmiş ve onlada normal oynamış. Hangisi tutarsa diye. İşini riske atmıyor. Ben daha önce başka bir bölüme yazdım. Bu oyunu yapan ALAFORTANFONİ diye bir firma. Gerçekten tüm oyunları hep yarım yamalak yapıyor. Her yaptığı oyunlarda sorun var. Ne olacakki zaten onların amacı para almak. Umurundamı dünya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba o 20450 yapan nasıl yaptı!Tabiki hile ile. hile programları ile 2 tane fazla microp yapıp öldürdü. İstese daha fazlada yapar ama bu kadarı ona yetiyor. Fazla yapıp niye riske atsınki kendini. Bide başka bir isimle daha oyuna girmiş ve onlada normal oynamış. Hangisi tutarsa diye. İşini riske atmıyor. Ben daha önce başka bir bölüme yazdım. Bu oyunu yapan ALAFORTANFONİ diye bir firma. Gerçekten tüm oyunları hep yarım yamalak yapıyor. Her yaptığı oyunlarda sorun var. Ne olacakki zaten onların amacı para almak. Umurundamı dünya o zaman şikayet edelim oyunun yapımcıları bilmiyor mu en fazla kaç puan yapılacağını
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacaba o 20450 yapan nasıl yaptı!Tabiki hile ile. hile programları ile 2 tane fazla microp yapıp öldürdü. İstese daha fazlada yapar ama bu kadarı ona yetiyor. Fazla yapıp niye riske atsınki kendini. Bide başka bir isimle daha oyuna girmiş ve onlada normal oynamış. Hangisi tutarsa diye. İşini riske atmıyor. Ben daha önce başka bir bölüme yazdım. Bu oyunu yapan ALAFORTANFONİ diye bir firma. Gerçekten tüm oyunları hep yarım yamalak yapıyor. Her yaptığı oyunlarda sorun var. Ne olacakki zaten onların amacı para almak. Umurundamı dünya o zaman şikayet edelim oyunun yapımcıları bilmiyor mu en fazla kaç puan yapılacağınıSen yenisin galiba. Şu ana kadar şahit olduğumu yazayım. Bu tarz oyunlarda hediyeyi götürenler hep oyundan alınacak maksimum puandan daha fazla puan alanlar. Tabii ki hile yoluyla. Firmalar ajanslardan oyun talep ederler. Programcı yazar oyunu. Ondan sonra test edilir falan filan. Bir daha ilgilenilmez. O kadar.
ama bu ne yaaa hilesiz oyun yokmu