0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allah allah hakkaten nereden çıktınasıl oluyorda hediyenin bu olduğunu söylüyorsunuz
nerden cıktı busaat???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinallah allah hakkaten nereden çıktınasıl oluyorda hediyenin bu olduğunu söylüyorsunuz Kafamdan çıktı sanırım. Yok böyle birşey arkadaşlar,salladım sadece.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla nerden baksan 40 kez denedim ama olmadı.......buda büyük başarı olmalı herhalde..Ben 50 kez denedim ama nafile...senden daha başarılıyım...Bitti mi acaba çıkmıyor artık
valla nerden baksan 40 kez denedim ama olmadı.......buda büyük başarı olmalı herhalde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla nerden baksan 40 kez denedim ama olmadı.......buda büyük başarı olmalı herhalde..Ben 50 kez denedim ama nafile...senden daha başarılıyım...Bitti mi acaba çıkmıyor artıkyalnız değilsiniz.
Süpriz hediye denildimi anlayın ki bir işe yaramıyor. Katılmaya bile gerek duymadım.