Gönderen Konu: Vuralca.com Eksiğini Yaz,Notebook Soğutucusu Kazan  (Okunma sayısı 3215 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vuralege

• Yeni Kampanyacı
  • *
Merhaba arkadaşlar, güzel bir etkinlik ile daha karşınızdayım.Etkinliğimiz şöyle ; Vuralca.com Bloğunda gördüğünüz eksiklikleri , hoşunuza gitmeyen şeyleri yorum olarak yazın çekilişe katılın.Bu etkinliğe hem bu konu altına yorum yazarak katılabilirsiniz hemde bir bloğunuz varsa bu etkinliği bloğunuzda duyurarak katılabilirsiniz.Bloğunda duyuranlar çekilişe ismini iki kez yazdırmış olacak ve dolayısıyla kazanma şansı daha çok olacaktır.Etkinli bu şekilde küçük,basit ve kolay bir yarışma.Peki bu yarışmadan Vuralca.com'un çıkarı nedir? E daha ne olsun siz bana eksiklerimi söyleyeceksiniz ve bende o eksiklerimi gidererek daha iyi blog tutmaya çalışacağım.Ayrıca hediyenin kargo ücretide bana aittir.hiç bir şekilde sizden 1 kuruş dahi çıkmayacaktır.Gelelim hediyemize, hediye rexpo noteboke soğutucusudur.Detayları konunun devamında görebilirsiniz.

Hediyemiz Orjinal Kutusunda sıfırdır.Hiç Kullanılmamıştır.Kutusu yalnızca sağlam olup olmadığına bakılmak için açılmıştır.Herkese Başarılar dilerim.
Yarışmaya katılmak için aşağıdaki linke tıklayınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ürün Kodu :FD-709

Fiyatı : 20,00 USD + KDV
Kdv dahil : 36,34 TL
Ürün Özellikleri

REXPO FD-709 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU

Rexpo 3 Fanlı Notebook Soğutucusu (Renkli fanlar)

Plastik malzemeden üretilen Rexpo fd-709 soğutucu değişik ebatlardaki notebooklar için kullanılabilir. Saydam plastik malzemeden kullanıldığı için Notebook'lara zarar vermez. Enerjisini bilgisayarın USB çıkışından almaktadır. Genelde dizüstü bilgisayarların fanı geç devreye girdiğinden, çok sık notebook kullananların en çok rahatsız olduğu konu notebookların çok ısınması problemidir. Rexpo soğutucu 3 fanı sayesinde bu aşırı ısınmayı engelemmekte ve oldukça da sessiz çalışmaktadır.

Ekonomik Fiyatlı
Dizüstü bilgisayarının gürültüsünden sıkılan ama ekonomik çözüm arayan kullanıcıların talepleri için özel olarak darbeye ve çizilmeye dayanıklı ABS plastikten üretilen Rexpo soğutucusu, ergonomik ve sessiz çalışmayı masanıza getiriyor.

Ergonomik
Artık yaygın olarak kullanılmaya başlanan dizüstü bilgisayarlar, uzun süreli masaüstü kullanımda bileklerde ağrıya sebep olabilmektedir. Rexpo soğutucu bileklerinizi rahat ettirecek eğimli yapısı ve bilek dayama alanıyla dizüstü bilgisayarınızı çok daha ergonomik şekilde kullanmanızı sağlar. Ayrıca 55cm uzunluğundaki usb kablo sayesinde istediğiniz notebook portuna takarak kullanabilirsiniz.

Sistem yavaşlamasına son
Sık kullanılan dizüstü bilgisayarlar daha kısıtlı soğutma imkanlarına sahiptir. Uzun süreli kullanımda aşırı ısınma gerçekleşmekte bu ısı artışı CPU''nun aşırı ısınmasına ve dolayısıyla sistemin yavaşlamasına ve hatta kilitlenmesine sebep olabilmektedir. Rexpo soğutucu bu gibi sorunlarla karşılaşmamanız için özel olarak tasarlanmıştır. Ellerinizi rahat ettirecek ve etkili soğutma sağlayan yüzeyi, dizüstü bilgisayardan aldığı güçle çalışmaktadır.

Ürüne ait resimler aşağıdaki gibidir.

Çevrimdışı cicikan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Vuralca.com Eksiğini Yaz,Notebook Soğutucusu Kazan
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2010, 11:51:53 »
teşkkürler paylaşım için çok ihtiyacım var buna ama sayfa hata verdi bende

Çevrimdışı pesimist

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2010, 15:52:17 »
off bende de hata veriyo :(
shopier.com/Yumakyumakorguler

Çevrimdışı denus444

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2010, 16:05:39 »
içten bir kampanya olmuş hoş. katıldım ben de

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
  • Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kuralı koyar!
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2010, 16:58:01 »
siteye yazmıştım ama bir şey daha eklemek istedim..

* Anasayfa
    * Hakkımda
    * İletişim
    * Blog Hakkında
    * Tavsiye Et
    * Portfolio

yazı fontlarını değiştirsen daha hoş gözükebilir bence...

Çevrimdışı -aysun-

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • EnLer Burada, BaşKa YerDe AraMa
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2010, 19:12:49 »
güzel bi yorum yaptık bakalım ne olacak

Çevrimdışı vuralege

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2010, 12:50:01 »
arkadaşlar teknik bir arızadan ötürü vuraca.com notebook soğutucusu yarışmasına yapılan yorumlar silinmiştir.
Katılan arkadaşların tekrar yorum yaparak katılmalarını rica ederim.

Çevrimdışı homme

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2010, 14:07:49 »
vuralca bence sen bu işlere tekrar başlamadan güzelce bir uyku çek bir daha düşün  ;)

Çevrimdışı vuralege

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 16 Mart 2010, 15:13:33 »
vuralca bence sen bu işlere tekrar başlamadan güzelce bir uyku çek bir daha düşün  ;)

Ne demek istediğini anlayamadım.
Ordan bu etkinliği beceremeyecekmiş gibimi görünüyorum....

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #9 : 16 Mart 2010, 15:58:19 »
Blog Kampanyaları'na alınsa daha iyi olur.