-
Gönderen:
santana
27 Ara, 2008 15:13
-
Bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz burada.Bugünün birincisinin başına gelen daha önce benim de başıma geldi ve buzdolabını kazandım.Hemen hile diyip işin içinden çıkıyorsunuz, hiç oyunda bir hata olabileceğini düşünmüyorsunuz.Bende 2.çinkoyu yapmadan tombala yapmıştım ve bunun için özel bir çaba sarfetmemiştim.Sizin bugünün kazananı Ferit'e yaptıgınız muameleyi bana da yaptılar ve şikayet maili attılar, şimdi belki de sizin ve sizin gibilerin şikayetleriniz yüzünden buzdolabını alamayacağım, bugün kazanan kişi ve daha birçok kişi de aynı şekilde alamayacak.Peşin bir hükme varmadan önce biraz daha düşünceli olun, sistemden kaynaklanan hatalar olabileceğini de düşünün.Azıcık hoşgörü birşey kaybettirmez.
-
Gönderen:
logcupasa
27 Ara, 2008 15:18
-
santana bız ılk gunlerde gırdıgımızde sureklı hıleyle kzanıyorlardı ve hılecılerın coklugu nedenıyle ınsanlarda bır onyargı olustu hosgorude bulunup haklarımı yensın onlarada hak ver
-
Gönderen:
sahaneyedili
27 Ara, 2008 15:27
-
biz şikayet maili atsak bile, kayıtları inceleyip hile-hurda var mı bakıp ona göre çıkarırlar ortaya olup olmadıgını...
tombala listeleri olsun, diger sıralama listesi olsun bügüne kdr bir çok defa ilk sıralarda yer alanlar hep silindi...e bu kdr şaibeli listeler döndügü sürece bizim de güven sorunumuz olması kdr dogal birşey olamaz...
incelensin haketmişse güle güle kullansın. ha eger yok hilesi varsa, o zmn da sizin bizlere hak vermeniz gerekli
gözüme çapan diger ayrıntı: daha foruma girer girmez, arayıp efes konusunu bulup 1. msjınızı buna cevap olarak yazmanızda düşündürücü biraz...bilemiyorum acaba ferit bey misiniz?
-
Gönderen:
santana
27 Ara, 2008 15:32
-
Yok o değilim, konuyu zaten buradan takip ediyordum ama üye değildim.Aynı olay benim de başıma geldiği için üye olup cevap yazmak istedim.Sizi rahat ettiyse kaydımı silebilirsiniz.
-
Gönderen:
sponge
27 Ara, 2008 15:41
-
Bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz burada.Bugünün birincisinin başına gelen daha önce benim de başıma geldi ve buzdolabını kazandım.Hemen hile diyip işin içinden çıkıyorsunuz, hiç oyunda bir hata olabileceğini düşünmüyorsunuz.Bende 2.çinkoyu yapmadan tombala yapmıştım ve bunun için özel bir çaba sarfetmemiştim.Sizin bugünün kazananı Ferit'e yaptıgınız muameleyi bana da yaptılar ve şikayet maili attılar, şimdi belki de sizin ve sizin gibilerin şikayetleriniz yüzünden buzdolabını alamayacağım, bugün kazanan kişi ve daha birçok kişi de aynı şekilde alamayacak.Peşin bir hükme varmadan önce biraz daha düşünceli olun, sistemden kaynaklanan hatalar olabileceğini de düşünün.Azıcık hoşgörü birşey kaybettirmez.
çinko yapmadan tombala nasıl yapıyorsun anlamadım ve ben şikayet ettim gene de ederim...hile hurda ile olmaz bu işler...
-
Gönderen:
chemy
27 Ara, 2008 16:17
-
zaten moderatörler biz şikayet maili atsakta atmasakta kazananlar listesinde olan kişilerin hile yapıp yapmadığını kontrol ediyorlar. bu yüzden kimse mail atmasa bile hile yapan kişi moderatörleri tarafından siliniyor ve de ondan sonra listede olan kişiye hediyeyi veriyorlar. bu nedenle de kaç kişi şikayet maili atarsa atsın hile yapmayan bir kişiyide listeden silmeleri söz konusu olamaz.
-
Gönderen:
glmcn
27 Ara, 2008 17:12
-
eğer hile yok hata var diyorsanız o zaman hatanın düzeltilmesi gerekir. mesela bizim evde 2 pc var. ablamla oynuoruz tombala. numaralar önce onda çıkıo 3 dakka sonra bende anca çıkıo.aynı sırayla..bu da hata bence bunu da belirttim mailimde ben
-
Gönderen:
Beyondparadise
27 Ara, 2008 18:27
-
5 sayı çıkınca tombala yapanınıda gördük hatırladınızmı
-
Gönderen:
burcu84
27 Ara, 2008 19:37
-
evett hatırladımm
yaa aslında çinko yapamadan ve daha osnrasında numaralar ardarda gelince tombala yapabiliyosunuzz mümkün fakat hile var bence o da mümkün
-
Gönderen:
chemy
27 Ara, 2008 19:49
-
çinko yapamadan değil, ilk 50 yi gösteren listeye girmemiş olabilir bir kişi ama o listede olmaması listenin devamında olmadığı anlamına gelmez. ben mini buzdolabını kazandığımda 1.çinkoda ilk50de değildim, ikincide vardım sanırım ve ilk tombalayı yapan bendim. yani bu olabilir. ama hile yaptıklarını düşündüğümüz kişilerde olay farklı oluyor. 1. ve 2.çinko listelerinde hiçkimsenin ismi yokken yani liste boşken birden tombalada isim beliriyor, bu durumda o kişinin hile yaptığıda çok açık yani.