Gönderen Konu: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2  (Okunma sayısı 104793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lemonyak

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2
« Yanıtla #330 : 01 Ocak 2009, 00:04:29 »
ben artık bu oyunun hilesiz olduğuna inanmıyorum. bu akşamki oyunda tam ilk tombala yapan ben oldum diye sevinirken birden sunucu hatası gibi saçma bir şeyle karşılaştım ben tombala yaptıktan sonra 2 taş çekildi başkaları tombala yaptı ben tombala yaptığım halde tombala yapılmamış göründü. resim çekip yolladım vatandaşlara aha dedim siz busunuz :)
...

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #331 : 01 Ocak 2009, 00:39:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben artık bu oyunun hilesiz olduğuna inanmıyorum. bu akşamki oyunda tam ilk tombala yapan ben oldum diye sevinirken birden sunucu hatası gibi saçma bir şeyle karşılaştım ben tombala yaptıktan sonra 2 taş çekildi başkaları tombala yaptı ben tombala yaptığım halde tombala yapılmamış göründü. resim çekip yolladım vatandaşlara aha dedim siz busunuz :)
iyi yapmışsın kesin hile var zaten
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı calcabrina

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #332 : 01 Ocak 2009, 14:06:33 »
 Şu oyun için mail atan arkadaşlar hangi adrese attılar yazabilirler mi? Sitede bulamadım mail adresi efesin kendi sitesine mi attınız?

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #333 : 01 Ocak 2009, 14:10:54 »

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #334 : 01 Ocak 2009, 14:16:52 »
arkadaşlar oyuna girip sıralamadaki 1. ve 11. sıradaki kişilerin isimlerine bakarmısınız. MİNE UÇAR- MİNE UÇMAZ !!! bu bu kişi tarafından hile yapıldığının bir kanıtıdır !!! ama günlerdir bu kişi listeden silinmedi.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #335 : 01 Ocak 2009, 14:40:33 »
ya arkadaşlar size şunu söyliyeyim geçende arkadaşım ve ben 7 1 li kağıdı aldık ikimizde aynı kağıtla yarıştık ben sonuncu oldum ;D o ise ilk 50 de idi bu yarışma bilgisayarın hızınada bağlı benden söylemesi

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #336 : 01 Ocak 2009, 14:42:12 »
bencebu sitede belirli saatler arasında şuan olduğu gibi olmalı mesela 10 kişilik gruplar kurulmalı ve herkesn farklı kağıt alması sağlanmalıydı grup birincilerine küçük hediyeler verilmeliydi sonra her grubun birincisi ... böyle gitmeliydi daha adil olurdu burda herkes aynı kağıdı alabiliyor  >:(

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #337 : 01 Ocak 2009, 15:08:52 »
hep aynı kartlarla oynayabiliyoruz ve aynı kartı başkası da alabiliyor. tombala oyununda herkes farklı kartlarla oynar. ama sistem aynı kartı bi sürü kişinin oynamasına izin veriyor. çünkü yeterince kart yapılmamış ve herkesin hesabında aynı kartlar var.
ayrıca birileri dalga geçer gibi MİNE UÇAR- MİNE UÇMAZ ismiyle listeye iki kere adını yazıyor hileyle. ama hala listedeler !

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #338 : 01 Ocak 2009, 15:26:22 »
dediğim gibi yapsalara aynı grupta herkes farklı kağıt zorunluluğuna girerdi hiç sorun olmazdı işte

Çevrimdışı calcabrina

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #339 : 01 Ocak 2009, 15:47:32 »

Teşekkürler şansperisi;)