0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o program bende mevcut ama daha önce hiç tasarım yapmadığımdan bir de o programı tam kullanmadım şimdiye kadar ondan soruyordum.çok teş.ederim arkadaşım..yapmaya çalışacağım inş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino program bende mevcut ama daha önce hiç tasarım yapmadığımdan bir de o programı tam kullanmadım şimdiye kadar ondan soruyordum.çok teş.ederim arkadaşım..yapmaya çalışacağım inş.daha önce kullanmadınsa çok zor hatta imkansız gibi birşey arkadaşım program ingilizce ben dersini aldım biraz ara verince çoğu bilgi gidiyor pratikle geliyor ama zor bence Allah yardımcın olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino program bende mevcut ama daha önce hiç tasarım yapmadığımdan bir de o programı tam kullanmadım şimdiye kadar ondan soruyordum.çok teş.ederim arkadaşım..yapmaya çalışacağım inş.daha önce kullanmadınsa çok zor hatta imkansız gibi birşey arkadaşım program ingilizce ben dersini aldım biraz ara verince çoğu bilgi gidiyor pratikle geliyor ama zor bence Allah yardımcın olsun ödüller cazip olmasa zaten uğraşmaya değmez ama şu an paraya çok ihtiyacım var yapmayı deneyeceğim.inş.başarabilirim yapmayı..yardımın için teş.ederim arkadaşım
Admin neden siliyosun yazdıgımı? Sendemi katıldın?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdmin neden siliyosun yazdıgımı? Sendemi katıldın?adminin katılması değilki silinme nedeni destek istemek yasak kurallar böyle