5 Aralık 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan Kelimelerin Soyağacı, yarın 1. yılını doldurmuş olacak. Oldukça güzel paylaşımlar yaptığımıza inanıyorum. Benimle beraber karşılıksız yazarlık yapan arkadaşlara, buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Okurlarımıza, bizleri takip edenlere de sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Şu sıralar blog âleminde bir çekiliş furyası aldı başını gidiyor. Ben de böyle bir şeyi bloglarımın yıldönümlerinde yaparım diye düşünmüştüm önceden. Ve işte ilk blogumun yıldönümü geldi çattı. Her zaman sizlerden bir şey isteyecek değilim ya, az da ben sizlere çam sakızı, çoban armağanı hediyeler vereyim.
Vizelerim dolayısıyla pek vaktim olmuyor bilgisayarla uğraşmaya. O yüzden hediyeleri gösteren yukarıdaki görseli 5 dakikada basit bir şekilde yapıverdim. Hediyelerden bahsetmek gerekirse:
* Birinciye Feyza Hepçilingirler'in Türkçe "Off" adlı kitabı. (Kitap temiz kullanılmıştır.)
* İkinciye Kingston 2 GB Flash Bellek (Kullanılmış olup ihtiyâcım kalmadığı için veriyorum.)
* Üçüncüye Kingston 1 GB Flash Bellek (Bu da aynı şekilde kullanılmış olup ihtiyaç fazlasıdır.)
* Dördüncüye ise açılmamış sıfır kutusunda Mobiga'dan Viki Vans cep telefonu oyunu
İçinizden "ikinci el hediye mi olur?" diye geçirebilirsiniz. Haklısınız ancak ben de bir öğrenciyim ve şu sıralar maddî sıkıntı içerisindeyim. Zâten böyle konularda maksat blogcular ve diğer okuyucular arasındaki iletişimin artması.
Bu ödüllerden birini kazanabilmek için yapmanız gereken tek şey bu yazının altına yorum yapmak. Blogu veya sitesi olan arkadaşlar site/bloglarında bu çekilişin reklamını yapan bir yazı yazarlarsa onların isimlerini 2 defa yazacağım. Herkes yorum yazıp ödüllere tâlip olabilir. Kazananların listesi çekilişten sonraki günlerde açıklanacaktır. Çekilişi videoya kaydedip buraya koymayı düşünüyorum. Yorum yapan herkes lütfen yorumunun altına gerçek isimlerini de yazsınlar.
Söylemeyi unuttuğum bir şey yok sanırım. Umarım güzel bir uygulama yapmışızdır. Selamlarım hepinizi...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin