365 Evimin En Keyifli Köşesi
Kazanan: Nermin hanım..
Resmi sonuç değil arkadaşlar, kokteyle katıldım oradaki sonuçtan yazdım.. Canı gönülden kutluyorum çok şirin bir insan kendisi..
365 AVM’DE “EVİMİN EN KEYİFLİ KÖŞESİ” YARIŞMASI BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Ankara’nın Keyfe Özel Alışveriş Merkezi 365 AVM’de düzenlenen “Evinizin En Keyifli Köşesi” yarışmasının birincisi belli oldu. Katılımcılar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresli web sitesine evlerinin en keyif aldıkları köşelerin fotoğrafını çekip, “ Neden En Keyifli Köşesi ?” Sorusuna yanıt verdiler. Kimisi yemek yemeği çok sevdiği için mutfağım evimin en keyifli köşesi derken, kimisi 1 yaşındaki oğlunun en çok oyun oynadığı köşeyi tercih etti. Kimisi müzik kayıtlarını yaptığı home stüdyosuna ait fotoğraflarla katılırken, kimisi de kedisinin oyun köşesini en keyifli köşe olarak taşıdı yarışmaya.
Koçtaş, Boyner Evde ve AVM yönetiminden kişilerin oluşturduğu jüri üyesinin En başarılı fotoğrafları seçtiği yarışmada, Nermin ŞAHİN minik bir bahçe kenarında deniz kıyısı havası vermeye çalıştığı beyazlarla ve turkuazlarla süslediği balkonuna ait fotoğraflarla ve neden keyif aldığını çok içten cümleleriyle 1.000 TL değerinde hediye çekinin sahibi oldu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
gerçekten jüri süper bir seçim yapmış ben bayıldım ne kadar zevkli bir bayanmış süper eşyalar,renk uyumu bravo valla
30 dakikalık bir muhabbetimiz oldu, gerçekten çok sıcak kanlı ve sevecen bir hanımefendi kendisi.. Sildiğim başlıkta bazı arkadaşlar yine zengin gibi bir tabir kullanmışlar, ayrı bir olay ama insanlığından bir şey kaybetmemiş bence.. Çocuklarıda bi o kadar akıllı ve tatlı.. Tekrar canı gönülden kutluyorum kendisini..
tebrikler gerçekten çok hoş ve zevkli bir köşe
tebrikler gerçekten çok hoş ve zevkli bir köşe
abartma artık eski konulara tebrik yazıp duruyorsun