0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazananların isimleri hangi linkte ben göremedim ? bitirdiğinde altta sağda umarım anlatabilmişimdirHmm ama bitirdiğimde dikkat etmedim. Şimdi görebileceğim link yok mu? Tekrar o kadar oyunu mu oynucam zahmet olucak ama evetTeşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazananların isimleri hangi linkte ben göremedim ? bitirdiğinde altta sağda umarım anlatabilmişimdirHmm ama bitirdiğimde dikkat etmedim. Şimdi görebileceğim link yok mu? Tekrar o kadar oyunu mu oynucam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazananların isimleri hangi linkte ben göremedim ? bitirdiğinde altta sağda umarım anlatabilmişimdir
Kazananların isimleri hangi linkte ben göremedim ?
mutluluğa kapak açanların listesindeki kişi sayısı azalmış.farkında mısınız arkadaşlar.224 kişi falandı 74 e düşmüş..
neden silinmiş yaa:S
orda benimde adım geçiyo kazanmış mı oluyorum