Türkiye'de daha önce böyle bir günlük evet sadece tek bir günlük promosyon kampanyası yapıldığını hatırlamıyorum.
Türkiye'de daha önce böyle bir günlük evet sadece tek bir günlük promosyon kampanyası yapıldığını hatırlamıyorum.
Bu kitapçı geçen yılda aynı çekilişi yaptı. ama gelecek dedikleri katılım SMS'si kampanya bittikten sonra geldi. ve katılamadık. Sanki hileli bir kampanya.
Bende akşam iş çıkışı bişeyler alıp katılmayı düşünüyordum bal şimdi acaba diyorum?
kimseyi engellemek istemem. Ben sadece başıma geleni yazdım.
Nasıl katılıyoruz bilen varmi
İŞLER CEPTE uygulamasını mobil cihazınıza kurup üye olun. Açıklamada orada belirteceğiniz cep telefonu numarasına kampanya katılım bağlantısının SMS ile gönderileceğini belirtiyorlar. Bunun için alışveriş yaptıktan sonra ödeme işleminden önce tahminimce o telefon numarası size sorulacak ve 250 lira ile katları alışveriş tutarları için önceki cümlede belirttiğim şekilde kısa mesaj ile katılım bağlantısı o telefon numarasına gönderilecek. Belirtilen katılım bağlantısı telefondaki internet tarayıcısında açıp form doldurulacak ve tahminimce kaydet/gönder işlemi ile katılım gerçekleşecek.
Babamın arkadaşının patronunun çocuğuna çıkmış. Hep ünlülerin takıldığı yer. Hem de sadece 50 tl ye vermişler. Şimdi en varoş yer 1500 tl alışveriş ister.
- 26 mart cumartesi gecesi Istanbul Shopping fest kapsaminda Akmerkezde saat 22.00-02.00 arasi yapacaginiz her 50TL lik alisverisle 3 Mini Cooper dan birini kazanma sansi yakalayacaksiniz. Ayirica pop muzigin sevilen seslerinden Candan Ercetin konseriyle cosacaksiniz.
Cekilis 28 martta saat 11.00 de Akmerde yapilacak.