0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gümrükte kalsaydı haber verirlerdi gelin alın diye. Hiç göndermicekler neyse hayal etmek güzeldir yinede.. bikaç ay içinde anlarsınız kandırıldığınızı o zamana kadar iphone kazancam hayaliyle yasayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGümrükte kalsaydı haber verirlerdi gelin alın diye. Hiç göndermicekler neyse hayal etmek güzeldir yinede.. bikaç ay içinde anlarsınız kandırıldığınızı o zamana kadar iphone kazancam hayaliyle yasayın ya merak ettim sen de katılmışsın bu sisteme destek verecektim seni gördüm sen katıldın mı? başka birimi art niyet yokLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGümrükte kalsaydı haber verirlerdi gelin alın diye. Hiç göndermicekler neyse hayal etmek güzeldir yinede.. bikaç ay içinde anlarsınız kandırıldığınızı o zamana kadar iphone kazancam hayaliyle yasayın ya merak ettim sen de katılmışsın bu sisteme destek verecektim seni gördüm sen katıldın mı? başka birimi art niyet yokLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet benim. Zaten o sayfanın sonlarında bişeyler yazdım bu konuyla ilgili. Sadece eksik kalmak istemedim, siteye güveniyo olsaydım 3 günde 1500 kişiye tıklatırım benim için sorun deil ama güvenemiyorum