0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AJANS GREY REKLAMCILIK A.Ş.Mete Cad. Süren Apt. 14/13 K.5 TaksimİSTANBULİŞ: +90 (212) 293 11 50FAX: +90 (212) 293 11 59Heral de bu.
bende ayın 15 inde kampanyanın başladığı gün 11 şifre ile katılım yaptık listede sadece 6 sı görülüyor diğer 5 i listede yok. firmayı aradım listede olmadığını ilk 2002 kişi arasına giremediğimi söyledi. dr oetkere mesaj attım oda aynısını diyor. çok ilgisizler çoook.5 şifreden birine belkide araba çıkacaktı kimbilir. işin halen daha peşindeyim. olmazsa sorunumu şikayetvar.coma yayınlayacağım.kampanyanın 2.günü iş arkadaşlarım katıldı onlara geld. 1.günü ben katıldığım 5 isme gelmedi ve listede olmadığımı söyledi. herkes hakkını sonuna kadar arasın
DOĞRUDUR BİR İSME 1 ÜRÜN BENDE aileyi kattım hepside farklı isimdi VE kampanyanın başladığı ilk gündü daha piyasada ürün yokken ben gidip toptancıdan almıştım ürünleri.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDOĞRUDUR BİR İSME 1 ÜRÜN BENDE aileyi kattım hepside farklı isimdi VE kampanyanın başladığı ilk gündü daha piyasada ürün yokken ben gidip toptancıdan almıştım ürünleri.Aynı gün gönderdim bende ama maalesef onca telefondan gönderdiğim sadece 1 tanesine hediye kap geldi.. Soyadlar da farklı bu arada.. Adresler zaten il il farklı..