Gönderen Konu: Rönesans AVM ler instagram tüm avm sonuçları  (Okunma sayısı 7824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
Ynt: Rönesans AVM ler instagram tüm avm sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2024, 21:15:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çekiliş ile ilgilenen arkadaş Tamer Özkal, bayramdan önce mediamarkt dan 24 hazirandan önce geleceğini söyledi. Ancak ben bu salı yani 25 Haziran da kendisine yazdıktan 1 saat sonra sipariş oluşturdu.
Neden geciktiğini söylediğim de 18 günlük resmi tatil uygulandı bayramdan sonraya kaldık dedi.
Peki dedim neden mediamakrttan değil de nerede ucuzsa akakce gibi yerlerden bakıp en garip sitelerden siparişleri oluşturdunuz dedim? yalan beyan ederek mediamarkt da yeterli stok olmadığını söyledi. Bende dyson kazananlardan biriyim. Ve ürünü Diyarbakır/sur ilçesinde bulunan sara ticaret 21 fason/sahte faturasız ürün satan yerden 11 dyson süpürgeyi de oradan sipariş geçmiş. Bende hem çekilişi düzenleyen firmalara hem de milli piyangoya bugün şikayet ettim. Ekran görüntüsü attığında ürünlere taksit bile uygulatmış. yani kişi kendi kar'ını düşünmüş. Ama sorun çıkar diye hiç düşünmemiş. Akıllı saatler de milli piyango şartnamesinde yazdığı gibi değil farklı renkler de teslim edildi. Neden? çünkü en ucuz hangi site de varsa oradan sipariş geçti.

Hediye kazanan herkes özellikle DYSON kesinlik kontrol etsin.
Size gelen V11 olduğundan emin misiniz? V15 modeli geldi bana, şartlarda da V15 yazıyordu

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2024, 22:14:29 »
Çekiliş ile ilgilenen arkadaş Tamer Özkal, bayramdan önce mediamarkt dan 24 hazirandan önce geleceğini söyledi. Ancak ben bu salı yani 25 Haziran da kendisine yazdıktan 1 saat sonra sipariş oluşturdu.
Neden geciktiğini söylediğim de 18 günlük resmi tatil uygulandı bayramdan sonraya kaldık dedi.
Peki dedim neden mediamakrttan değil de nerede ucuzsa akakce gibi yerlerden bakıp en garip sitelerden siparişleri oluşturdunuz dedim? yalan beyan ederek mediamarkt da yeterli stok olmadığını söyledi. Bende dyson kazananlardan biriyim. Ve ürünü Diyarbakır/sur ilçesinde bulunan sara ticaret 21 fason/sahte faturasız ürün satan yerden 11 dyson süpürgeyi de oradan sipariş geçmiş. Bende hem çekilişi düzenleyen firmalara hem de milli piyangoya bugün şikayet ettim. Ekran görüntüsü attığında ürünlere taksit bile uygulatmış. yani kişi kendi kar'ını düşünmüş. Ama sorun çıkar diye hiç düşünmemiş. Akıllı saatler de milli piyango şartnamesinde yazdığı gibi değil farklı renkler de teslim edildi. Neden? çünkü en ucuz hangi site de varsa oradan sipariş geçti.

Hediye kazanan herkes özellikle DYSON kesinlik kontrol etsin.
Size gelen V11 olduğundan emin misiniz? V15 modeli geldi bana, şartlarda da V15 yazıyordu

Sorun şu ki bana gelmedi. Salı günü sipariş vermiş Tamey bey. Sipariş kodunu bakıyorum teslim edildi diyor. Verdiğin sipariş gelmedi diyorum. "ben napayım karakola git ptt şubeye git ürünüm yok de" diyor. sıfır bilgiyle ajans kurup çalışıyorlar. oli oli digital reklamcılık ve danışmanlık ltd. Şti. yeni kurulmuş. PTT AVM den sipariş geçince, ptt kargo ile geleceğini zannediyor. Hatta daha vahimi ptt sağlıyor diye düşünüyor. Oysa oraya herkes ilan verebilir diyarbakır da esnaf gibi. Dün akşam bahsettiğim firma da mng vermiş. ancak hala şube de bekliyor. bulunduğum şehre yola bile çıkmamış gözüküyor. o yüzden sizde orjinal ürün mü diye sorgulatın. zaten bozulunca çöpe atacaksınız çünkü faturasız işlem yapmıyor dyson ve o firma da fatura vermiyor.

« Son Düzenleme: 27 Haziran 2024, 22:16:13 Gönderen: entryka »

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2024, 22:19:08 »
Dyson gen5 detect ler karaborsa. Resmi siteden belli aralarla surekli online satış aciyor. Dukkanlar alip üzerine %50 koyun pazaryerlerine koyuyorlar

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2024, 22:23:34 »