Gönderen Konu: sebahattin zaim en iyi öğretmen yarışması  (Okunma sayısı 972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
sebahattin zaim en iyi öğretmen yarışması
« : 01 Mart 2010, 08:07:56 »
 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
  Küçükçekmece ilçesi Prof.Dr.Sabahattin Zaim Lisesi, adını aldığı Türkiye’nin en önemli fikir ve ilim adamlarından, eğitimcilik hayatını “Güzel İnsan” yetiştirmeye adamış merhum Prof.Dr.Sabahattin Zaim adına ödüllü bir proje yarışması düzenliyor.

Daha çok projelerin öğrencilerle ilgili olduğunu ifade eden Okul Müdürü Ramazan AŞÇI; “ Belki de öğretmene yönelik uygulanan nadir projelerden birisi olacak bu proje.

Bunun nedeni ise, eğitim-öğretimde artık klasik bir yöntemin faydalı olmadığını gözlemlemekteyiz.

Çok verimli olduğuna inandığımız yeni müfredatların uygulamasına yönelik özgün çalışmalar yapan öğretmenlerimiz olduğunu görüyoruz. Bu çalışmaları yapan öğretmenlerimizin proje aracılığıyla güzel çalışmalarını genele anlatma arzumuz var.

İnancım şudur ki; Eğitim, öğrenci merkezli olmalıdır; fakat yönlendirici konumundaki öğretmen müfredata ve tekniklere çok iyi bir şekilde hakim olmalıdır.

Aksi takdirde öğrenci merkezli eğitimin içi boş olur. Bu nedenl özgün öğretim metodları uygulayan tüm öğretmenlerimizin katkılarını sunmasını bekliyorum.

Biz de onların çalışmalarını imkanlarımız ölçüsünde en iyi şekilde ödüllendirmeyi taahhüt ettik. Projenin tüm eğitim camiasına katkıda bulunmasını temenni ediyorum.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Değerlendirme kurulu başkanlığını Doç.Dr. Halil ZAİM'in yarışmada 1. öğretmene 4000 tl, 2. öğretmene 2000 tl., 3. öğretmene ise 1000 tl. para ödülü verilecek. Jüri özel ödülü ise 500 tl.

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
Ynt: sebahattin zaim en iyi öğretmen yarışması
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2010, 08:09:49 »
başvurular: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin