0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindvd için kutu büyük değilmi kutuya aldanmayın hb nin tüm göderileri tabiri caizse eşşek gibi kutularda oluyor. bilgisayara ram almıştım yaklaşık o boyutta kutuyla gelmişti, daha birçok aldığım da öyle oldu. Bunu düşünerek saç boyası dedim ben malum saçları ağarmış bayağı.evet kutuya aldanmayın avon rimel yollamış kutuya 37 ekran tv sığar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindvd için kutu büyük değilmi kutuya aldanmayın hb nin tüm göderileri tabiri caizse eşşek gibi kutularda oluyor. bilgisayara ram almıştım yaklaşık o boyutta kutuyla gelmişti, daha birçok aldığım da öyle oldu. Bunu düşünerek saç boyası dedim ben malum saçları ağarmış bayağı.
dvd için kutu büyük değilmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindvd için kutu büyük değilmi kutuya aldanmayın hb nin tüm göderileri tabiri caizse eşşek gibi kutularda oluyor. bilgisayara ram almıştım yaklaşık o boyutta kutuyla gelmişti, daha birçok aldığım da öyle oldu. Bunu düşünerek saç boyası dedim ben malum saçları ağarmış bayağı.evet kutuya aldanmayın avon rimel yollamış kutuya 37 ekran tv sığar Kırılmasın diye büyük kutular tercih ediliyor arkadaşlar. tabi içerisinde ambalaj köpüğü olması şartıyla
Bu ankete 26 Şubat 2010 Cuma günü, saat 18.00’a kadar katılabilirsiniz. Kazananlara e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.
sonuçlar belli mi?