0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerçekten merak ettim ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingerçekten merak ettim amaBilsek söyleriz dimi arkadasım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingerçekten merak ettim amaBilsek söyleriz dimi arkadasımsitede bişey göremedim o yüzden
Pencerenin açık oldugunu nerden bildin yaa, gercekten şuan açık :Ooo Kahin gibi adamsın valla Hemen kapatıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPencerenin açık oldugunu nerden bildin yaa, gercekten şuan açık :Ooo Kahin gibi adamsın valla Hemen kapatıyorum Hasta olursun valla havalar soğuk bu aralar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingerçekten merak ettim amaBilsek söyleriz dimi arkadasımsitede bişey göremedim o yüzden Bizde göremedik desem inanırmısın?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zaman başlayacak acaba?(Yakında) pek yakındaayy dondum bu ne soğuk esprik sandık yok bavul var ne yapacağızSandığınızdan daha yakında(evinde sandık olanlar için geçerlidir)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zaman başlayacak acaba?(Yakında) pek yakında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zaman başlayacak acaba?(Yakında)
ne zaman başlayacak acaba?
sayfa bende de açılmıyor sorun var herhalde