Arkadaşlar son günlerde Turkcell aboneleri
MOBİLNET isimli bir firma tarafından
755 88 88 numaralı telefondan aranarak sanki Turkcell Müşteri temsilcileriymiş gibi davranarak üyelik bilgilerini güncellemeri için kredi kartı bilgilerine varana kadar bilgileri alıyorlarmış. Ayrıca herhangi bir ücret konusundan bahsetmedikleri gibi aradıkları kişilerden 66 TL kredi kartlarından ücret kesiyorlarmış. Kesinlikle dikkat edin. Ben Turkcell li değilim ama forum üyelerininde başına böyle üzücü bir olay gelmesini istemem. Bu arada gelen şikayetler (çoğuda yeni gelmiş şikayetler):
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
uyardığın için saol bikaç yıldır daha temkinli davranıyorm ama dolandırılan çok insan var malesef
alla alla :S 757 88 88 kontör hattı nın numarası değil mi :S ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?? :S
ya ben turkcell kullanmıyorum onun için tamda bilmiyorum, sonuçta numara turkcellede ait olabilir ama şikayetvar.com da yazılanlara göre habersiz kredi kartından para çekmişler. hemde 66 tl az değil yani.
sadece dikkatli olmanızı istedim, kredi kartı bilgilerinizi vermeyin vede üye olmayın
benim oglanada mesaj gelmiş 250 kontür kazandınız diye numara vermiş arayınca müsteri hizmetleri çıkıyor bende birdaha arattırmadım.mesaj duruyorsa numaraya bir bakarım..
ben gecen ahfta kontor yuıkledım ve anında 60 kontor dustu turkceli aradım bana mobıl bişeyden dustu dedı ben oraya uye olmadım dedım uye olmussunuz dedıtasıcam numarayı turkcelden zaten beleş kontor verene
firüzeyno mobilnetten düşmüştür, üye yapıyolar vede üyelik ücretli, senden habersiz ya kontor düşürüyolar yada kredi kartından para çekiyolar. bence sende şikayetvara şikayetini dile getir, geri alabilirsin o kontorleri, baya bir kişi bu konuda şikayetci, özellikle son haftalarda
ben gecen ahfta kontor yuıkledım ve anında 60 kontor dustu turkceli aradım bana mobıl bişeyden dustu dedı ben oraya uye olmadım dedım uye olmussunuz dedıtasıcam numarayı turkcelden zaten beleş kontor verene 
üye olduğun şeyin müşteri temsilcisi numarasını alıp onları araman lazım... daha önce blinko yapmıştı bana her ay 48 knt düşüyorduu sonunda çözdümde kurtuldum
ne saçma zaten hiç bir şekilde hiç bir yer kredi kartı bilgisi isteyemezki buna düşünler varmı hala acaba