0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım arkadaşım zaten 100 salise 1 saniye sende bir alemsin ya Ben sadiseyi hiç duymadım. Benim bildiğim saniyenin 60 'da biri olan salise vardır. Sadise yeni mi çıktı? Bize hiç öğretmediler. İlk defa şimdi senden duydum.
canım arkadaşım zaten 100 salise 1 saniye sende bir alemsin ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım arkadaşım zaten 100 sadise 1 saniye sende bir alemsin ya Ben sadiseyi hiç duymadım. Benim bildiğim saniyenin 60 'da biri olan salise vardır. Sadise yeni mi çıktı? Bize hiç öğretmediler. İlk defa şimdi senden duydum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım arkadaşım zaten 100 sadise 1 saniye sende bir alemsin ya Ben sadiseyi hiç duymadım. Benim bildiğim saniyenin 60 'da biri olan salise vardır. Sadise yeni mi çıktı? Bize hiç öğretmediler. İlk defa şimdi senden duydum.
canım arkadaşım zaten 100 sadise 1 saniye sende bir alemsin ya
bilgiler için saolun bende 100 salise 1 saniye diye biliyorum ama öyle olsun hadi iyi akşmlar arkadaşlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin okuyun.....
Salise saniyenin altmışta birine eşit olan zaman dilimidir. Saniyenin yüzde biri olarak bilinmesinin sebebi ise atletizmde saniyenin yüzde biri olarak bir birim oluşturulması ve bunun yanlış isimlendirilmesidir.
evette konu iyi ce dağıldı arkadaşlar bilen yokmu bo bingo ne zaman açıklanacak..