Gönderen Konu: HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı Kazandırıyor  (Okunma sayısı 1987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burkay17

• Yeni Kampanyacı
  • *
HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı'nda
Kazanmak Çok Kolay!
10-19 Şubat 2010 tarihleri arasında HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yapın,
her 500. müşterimizden biri siz olun ve ADATA 2GB USB Memory kazanın!

Kampanya Koşulları :
Kampanya HSBC Bank A.Ş. tarafından düzenlenmiş olup 10-19 Şubat 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya tüm müşterilerimiz için geçerlidir.
Kampanyadan sadece belirtilen tarihlerde HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı'na giriş yapanlar yararlanacaktır.
Kampanya kapsamında 10-19 Şubat 2010 tarihleri arasında HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yapan her 500. müşterimiz ADATA 2GB USB Memory kazanacaktır.
Kampanya kapsamında 1 müşterimiz birden fazla kez ödüllendirilemeyecek olup kampanya boyunca her gün en fazla 50 müşterimiz ödüllendirilecektir. Kampanya boyunca toplam 500 müşterimiz ödüllendirilmiş olacaktır.
ADATA 2GB USB Memory kazanan müşterilerimiz 03 Mart 2010 tarihine kadar sms ile bilgilendirilecektir.
ADATA 2GB USB Memory gönderimleri 08 Mart 2010 tarihi itibariyle kurye ile başlayacaktır. Müşterilerimiz 30 Mart 2010 tarihine kadar HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı ile veya HSBC Bank Telefon Bankacılığı ile adres güncellemesi yaparak taleplerini iletmeleri durumunda tekrar gönderim yapılacaktır. Bu tarihten sonra gelen taleplerde gönderim yapılmayacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ben katıldım paylaşayım istedim ;)

« Son Düzenleme: 13 Şubat 2010, 16:39:58 Gönderen: burkay17 »

elfant

• Ziyaretçi
HSBC kartımız yok ki katılalım  :)

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı
hmm, biraderin var , bi deneylm baklm, teşkkürler
Thoughts become things... choose the good ones

MiniPsy

• Ziyaretçi
benim vardıda noldu 2 ay ödemedim diye idari takibe alındım  ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
çok şanslısınız iyi ki yokmuş aman olmasın burada bankayı karalamak istemiyorum ama yıllar önce aldığım advantage kartım sonradan hsbc advantage oldu çok kullanıyorduk ve hiç geciktirmeden ödüyorduk sonra alışverişlerde puan veriliyor ya bir baktık bizim puan ekside müşteri hizmetlerini aradım bankaya gittim hiç bir bilgi alamadım kartını iptal ettirmek isteyen 100lerce kişi vardı (bunu biraz abarttım) hatta biri kavga etti güvenlik görevlisiyle ve inat ettim ödemeyeceğim diye halbu ki 3 kuruşluk eksi puan ama haksızlık sonuçta ve hala inatla kartımı iptal etmiyorlar ve o eksi puanların da hesabını veremiyorlar olay bu işte bu kadar yani anlatacaklarım hoşçakalın
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2010, 18:24:32 Gönderen: kyle_XY »