Gönderen Konu: Carrefour Knorr çekiliş sonuçları  (Okunma sayısı 6117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Carrefour Knorr çekiliş sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Nisan 2023, 15:18:03 »
Valla ne desek boş bu konıda haklısın.İlk gündem son ana kadar yaydım ben de ama çıkmadı.Hani çıkmayan çekiliş sayısını yazsam yok artık denecek rakam.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gulem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 24 Nisan 2023, 16:17:38 »
Ajans ve milli piyango harici bir de CarrefourSA çalışanlarının uyanıklığı var.  Benim en az 4-5 kez telefon numaramı söyledigim veya kartımı verdiğim halde kasadaki kişiler kendi kart numaralarını geçiyorlar. Allah’tan marketten çıkmadan hemen kontrol edip iade yaptırıyorum yoksa çekilişe katıldım diye boşyere bekleyeceğim. Savunmaları da “bize farklı bir indirim var indirimden faydalanın diye yaptık” oluyor. En son Knorr çekilişinde özellikle kart verdiğim halde kendi kartını geçmiş. Ve sizin de dediğiniz gibi özellikle farklı günlerde alışveriş yapıyoruz, nasıl oluyorda kafalarına göre sıra nosu veriyorlar. Ayrıca Umut ajans görevlisi kişi son derece saygısızca konuşuyor, bilgi vermek istemiyor. Bütün bunlar için Carrefoursa’ya şikayet dilekçesi yazmayı düşünüyorum. Kara listeye de alsalar sonuçta zaten çıkmıyor.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #12 : 24 Nisan 2023, 19:07:41 »
Bence de   Carrefour çalışanlar kendi kartlarını okutuyorlar  Kazanların isimlerini tek tek araştırılması istiyelim

Çevrimdışı gulem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 24 Nisan 2023, 19:33:10 »
Carrefoursa’dan Knorr alışveriş sonrası, fişteki kart nosunu kontrol edip farklı kart nosuna rastlayan var mı? Bir tek ben değilimdir diye düşünüyorum. Belki de elinizdeki fişlerde başka bir kart no yazıyordur.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Nisan 2023, 20:25:42 »
Kart no konusu çok ciddi.Eğer oralb zamanı aldıysanız o dönemde big kataloğu vardı ve big kataloğundaki fiyat baya ucuzdu.Big için kasadaki çalışanın kodu gitilmeli belki o yüzden olabilir.Ancak diğer konu bilinçli kendi no girme varsa bu CARREFORSA da işten çıkarma sevebi.Harca kazanlara bu şekilde anne babası adına dahi giren yakalandığında anında işten çıkartılıyorlar.Kolay kolay yemez bu yüzden ama elbetteki uyanık çıkar.Ama şoktaki Qumpara  çekilişlerinde bizzat şahidim çete mübarek neler yapıyorlar.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gulem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 24 Nisan 2023, 20:41:06 »
OralB çekilişine katılmadım, Knorr çekilişi ve daha önceki aylarda Cola, Mcvites gibi çekilişlerde başıma geldi. Kimse  işinden olmasın diye şikayet etmedim ama rahatsız edici bir durum. Bir anlık dalgınlıkla gözden kaçabilir çekiliş haklarımız. Bir de FocaSerkan’ın anlattığı var o daha vahim. Ben de farklı günlerde  alıyorum ama oralarda mimlendiysek listenin ilk sırasından numara verip geçiyorlardır.