0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ya ben hamileyim ve çok hafif bir koku seçmek istiyorum bi tavsiyeniz varmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbn şiparis vermstm ödemeyi unuttum sonra iptal oldu diye bi daha verdm ama hediye vermio diğerini almamıstım ki Müşteri hizmetlerini arayıp derdini anlat,stoklar bitmediyse kesin yardımcı olurlar,çok ilgililer.annemin adına şiparis vercem öyle daha kolay olurbi de hediye ne almıstın güzel mi aldıgınKayserilime güvenerek hot kisses aldım,kardeşime verdim beğendi:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbn şiparis vermstm ödemeyi unuttum sonra iptal oldu diye bi daha verdm ama hediye vermio diğerini almamıstım ki Müşteri hizmetlerini arayıp derdini anlat,stoklar bitmediyse kesin yardımcı olurlar,çok ilgililer.annemin adına şiparis vercem öyle daha kolay olurbi de hediye ne almıstın güzel mi aldıgın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbn şiparis vermstm ödemeyi unuttum sonra iptal oldu diye bi daha verdm ama hediye vermio diğerini almamıstım ki Müşteri hizmetlerini arayıp derdini anlat,stoklar bitmediyse kesin yardımcı olurlar,çok ilgililer.
bn şiparis vermstm ödemeyi unuttum sonra iptal oldu diye bi daha verdm ama hediye vermio diğerini almamıstım ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar ya ben hamileyim ve çok hafif bir koku seçmek istiyorum bi tavsiyeniz varmı?hamileysen hiç kullanma ya, bebişe etkisi olabilir.