Gönderen Konu: Bİ ÇITIRTI DUYUYORMUSUN?  (Okunma sayısı 13551 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nalanlive

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Bİ ÇITIRTI DUYUYORMUSUN?
« Yanıtla #50 : 09 Ocak 2009, 13:36:42 »
sitede sorun var sanırım ben giremiyorum.iletişim bölümünden ülkere yazdım 1 iş günü içerisinde bana dönüş yapcaklarmış öyle mail attılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #51 : 09 Ocak 2009, 17:13:18 »
soruları ezberledi sanırım bi kere kazanan 2,kere kazanamaz felan gibi bi durumda göremedim

ne yani 8 hafta sürecek yarişmada 20 30 soru var ve bu sahıs süper zeka hepsini ezberledi mi :S

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #52 : 11 Ocak 2009, 16:35:03 »
soruları ezberledi sanırım bi kere kazanan 2,kere kazanamaz felan gibi bi durumda göremedim

ne yani 8 hafta sürecek yarişmada 20 30 soru var ve bu sahıs süper zeka hepsini ezberledi mi :S

20 30 tane fake üyelikle soruları çıkartıp ezberlemişlerse bide 3 5 kişi toplanıp ounuyolarsa çokta zor değil ben sallamayla 10 da 10 yaptım sadece süre 197sn kaldığından 1063 oldu puanım

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #53 : 11 Ocak 2009, 23:34:57 »
2. oldum yarişmada  ps3ü resmen emrearife hediye ettik adam 1 kez olsun max puandan aşagı almadı hayrettt