Gönderen Konu: Kalem Parfüm  (Okunma sayısı 23245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MiniPsy

• Ziyaretçi
Ynt: Kalem Parfüm
« Yanıtla #80 : 16 Şubat 2010, 13:00:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bahsettimgim parfümlerin numunesi oluyor benim  :D  arkadaşım eskiden ykm de çalışıyordu orjinal parfüm numunesi çok geldi bana küçük küçük ama şişeleri bile orjinaldi  ;D .ben  küçümsemiyorum  :-\  sadece taklitle işim olmaz dedim çünki orjinal zannediyordum taklit gelince hayal kırıklığına uğradım  :( . bana burberyy  gelmiş birde escadde burberyy daha önceden kullanmıştım kokusunu bilirim  ;)  ikisinide akşam sıktım ama sabaha koku yok kalıcı değil yani  ayrıca ilk sıkıldığında orjinal kokulara benziyor daha sonra biri şeker gibi diğeride sabun gibi kokmaya başladı  :D
eğer istemeden önce firmanın sitesini inceleseydin hayal kırıklığına uğramazdın.neyse uzatmayalım ben beğendim sanırım alan arkadaşlarda benimle aynı fikirde :) firmaya teşekkür ediyorum  ;)

Çevrimdışı byucekal

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 16 Şubat 2010, 13:43:19 »
banada demin geldi bende kargo bedeli ödemedim kokulardan yalnızca biri hoşuma gitti neyse diğerinide hediye ederim :)

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #82 : 16 Şubat 2010, 14:30:48 »
banada 2 tane geldi kargo parası ödemedim

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #83 : 16 Şubat 2010, 14:39:34 »
bende siteden görüp yazmıştm ama hiç bir şekilde dönmediler :( :(
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı kartanesi00

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #84 : 16 Şubat 2010, 20:15:19 »
kafalarına göre hareket ediyorlar o zaman bunlar bazılarına hiç geri dönmeyip bazılarından kargo ücreti alınıyo bazılarından alınmıyo enteresan

Çevrimdışı ANATOMYPERFUMUM

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #85 : 17 Şubat 2010, 16:14:51 »
Merhabalar;
Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki anatomy perfumum duygun kozmetik san ve tic. ltd. şti' ne ait bir markadır ve şirket ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Daha önce bu tarz forumlar aracılığıyla bir çalışma yapmamış olup bu yönde gelen isteklerede olumlu yada olumsuz geridönüş yapılmamıştır. Sadece bu foruma özel bir çalışma yapılmıştır.
Kargo sorunu ile ilgili sürat kargo ile görüşülmüştür. Kargo ücretini ödemeniz yada ödememeniz hususunda biz değil ismi geçen firma sorumluluk üstlenmektedir çünkü ücreti ödenmeyen kargoların ücretlerini söz konusu firma duygun kozmetikten tahsil edemeyecektir.
Numune gönderimi konusunda ise sadece o güne mahsus bir hizmet olduğunu belirtmiş olduğumuz halde bugünde dahil olmak üzere numune konusunda hala talep almaktayız. Üzülerek bir kere daha hatırlatmak isteriz ki numune çıkışımız sadece o güne özeldi ve o gün haricinde numune çıkışımız olmayacaktır.
Anatomy perfumum  forum aracılığıyla o gün 221 adet numune çıkışı yapmıştır. Takibini yaptığımız kadarıyla sadece numune çıkışı olduğunu öğrenip linki tıklamak ve karşılarına gelen formu doldurarak talep etmekten başka olumlu yada olumsuz herhangi bir fikrini beyan etmeden istek gönderen arkadaşlarımızda mevcuttur.
Çalışma prensibimizde bildirilen hususlar dışında bizim ile irtibata geçen herkese aynı düzeyde önem verilip gereği yapılmaktadır.
Ayrıca ürünlerimizin diğer piyasadaki ürünlerle bir tutulmaması gerektiğini düşünüyor ve ISO 9001-200 kalite sertifikalı olarak üretildiğini bilgilerinize sunuyoruz.
Konu hakkında hoşgörünüze güveniyor keyifli forumlar diliyoruz.

ANATOMY PERFUMUM SATIŞ EKİBİ...