0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha urun göndermeleri için ne yapmak gerekiyo?'Yha' ne demek?ah güzel türkçemiz ah....50 sene sonra türkçe diye bişey kalmicak...yada turkche mi demeliydim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha urun göndermeleri için ne yapmak gerekiyo?'Yha' ne demek?
yha urun göndermeleri için ne yapmak gerekiyo?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha urun göndermeleri için ne yapmak gerekiyo?'Yha' ne demek?ah güzel türkçemiz ah....50 sene sonra türkçe diye bişey kalmicak...yada turkche mi demeliydim Kalmicak mı
kalmıcak, yapıcak, dimi, bi gibi kelimeler Türkçe'yi kolay söyleme eğiliminden doğmuştur. yanlış değildir ve bazı dilciler böyle yazılması gerektiğini bile savunur. ancak yha kelimesinin kullanılmasına hiçbir sebep yoktur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha urun göndermeleri için ne yapmak gerekiyo?'Yha' ne demek?ah güzel türkçemiz ah....50 sene sonra türkçe diye bişey kalmicak...yada turkche mi demeliydim Kalmicak mı aysun sen konuşurken kalmayacakmı diyorsun kalmicakmı diyorsun? benim kullandığım kelime ile yha kelimesi çok ayrı kelimeler bence.sen ona bakarsan 20 yıl önceki türk filmlerindede sevmeyeceğim demek yerine sevmiyiciğim deniliyor? o zaman türkçe 20-30 yıl önce bitmiş desene? çelişki yaratmana gerek yok.