• Bu kampanya 15 TL ve üzeri bütün CCI markalı ürün alışverişlerinde geçerlidir.
• Kampanyadan faydalanmak için en az 15 TL değerinde CCI markalı ürünü sepetinize eklemeniz ve "Sipariş Ver" aşamasında bu kampanyayı seçmeniz gerekir. Siparişinizi tamamlayabilmek için minimum sepet tutarını geçmeniz gerekir.
• Yapacağınız her 15 TL'lik CCI markalı ürün siparişinizle 1 çekiliş hakkı kazanırsınız. Aynı sipariş için kampanyayı bir kez seçmeniz yeterlidir. Kazandığınız çekiliş hakları hesabınıza otomatik olarak tanımlanacaktır.
• Çekiliş sonucunda 3 kişiye PlayStation 5 veya 50 kişiye Milli Takım Forması verilecektir.
• Kampanya 11 Haziran – 26 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanyadan faydalanmak için Getir kullanıcı isim ve soyisminizle TC kimliğinizdeki isim ve soyisminizin aynı olması gerekir.
• Kampanyaya katılan kullanıcılarımızın ad, soyad, telefon ve adres bilgileri Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. ile paylaşılır. Bu kampanyaya katılım sağlayarak bunu kabul etmiş sayılırsınız.
• Çekiliş 02.07.2021 tarihinde saat 11.00’da Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cd. 16/1 Zincirlikuyu/İstanbul adresinde, noter huzurunda gerçekleştirilecektir.
• Çekiliş sonuçları 08.07.2021 tarihinde Getir uygulamasında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır.
• Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
• 18 yaşından küçük olanlar, Getir Perakende Lojistik A.Ş, Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Ltd. Şti çalışanları katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
• Bu kampanya Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 09.06.2021 tarihli ve E-58259698-255.01.02-4474 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
• Getir ve Coca Colakampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
• Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
coştu Coca Cola her yer kola oldu
pepsi araba verince iclerine odurmustur
Koskoca Coca-cola 3 tane PlayStation veriyor. Büyük Firmalar- küçük hediyeler. Coca cola’ya yakışmadı.
Burdan ilk defa alışveriş yapacağım buna katılmak için kampanya seçin bölümünde neyi seçmem gerekiyor yanlış birşey yapmiyim
Bulabilsem seçecegimde ya yanlış ürün seçiyorum yada beceremiyorum
Bulabilsem seçecegimde ya yanlış ürün seçiyorum yada beceremiyorum 
Öğlen saatlerinde kaldırdılar çünkü,bulamamanız normal