0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bu kadarı da olmaz güneş kavanozu çıktı form çıktı.gönderiyordum hata verdi.sonradan yine yaptım yine bişi olmadı.gitti güneş kavanozu nereye başvuracağım ben şimdi.of offf :@
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaatler değişmiş bende şans olsa zatenn bunların işi belli olmuyor birinin saati değişiyo hepsi değişti sanıyolar ama sonraki aynı saat oluyo keşke kökten değiştirilse saatler böyle heyecan olmuyo belirli zamanlarda giriyoz bari değişnce bir iki gün takip ediyoz ha gitti ha gidecek diyoruz ne güzel sen kazanabiliyosun ben 50 küsür jeton harcadım bi tek şey kazanamadım bu gidişle de kazanamıycam çok sık girmiyorum artık sınavlarımda vardı hem okulda telden girip bazı arkadaşlara aklımda olan saatleride söyledim alabilen oldumu bilmiyorum birisi saniyelerle kaçırmıştı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaatler değişmiş bende şans olsa zatenn bunların işi belli olmuyor birinin saati değişiyo hepsi değişti sanıyolar ama sonraki aynı saat oluyo keşke kökten değiştirilse saatler böyle heyecan olmuyo belirli zamanlarda giriyoz bari değişnce bir iki gün takip ediyoz ha gitti ha gidecek diyoruz ne güzel sen kazanabiliyosun ben 50 küsür jeton harcadım bi tek şey kazanamadım bu gidişle de kazanamıycam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaatler değişmiş bende şans olsa zatenn bunların işi belli olmuyor birinin saati değişiyo hepsi değişti sanıyolar ama sonraki aynı saat oluyo keşke kökten değiştirilse saatler böyle heyecan olmuyo belirli zamanlarda giriyoz bari değişnce bir iki gün takip ediyoz ha gitti ha gidecek diyoruz
saatler değişmiş bende şans olsa zatenn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu kadarı da olmaz güneş kavanozu çıktı form çıktı.gönderiyordum hata verdi.sonradan yine yaptım yine bişi olmadı.gitti güneş kavanozu nereye başvuracağım ben şimdi.of offf :@ bak bunu yazan sendin 47. sayfada, kazandin ve hata verdi demistin?
renginilerengarenk dün bana saatlaeri söylemiştin tekrar teşekkür ederim..ama tutturamadım zaten son jetonumdu. artık craxa paydos...umarım sınavın iyi geçmiştir..
bugün konserde biri craxın verdiğii tişörtten giymişti cok dikkat cekiodu bu forumdan biri mi yoksa die düşündüm güzelmiş tişört kazanmk isteyenlere duyurulur
evet devrim equ'lu olann cok kalabalıktı ertunga ya sorardım yoksa