çekiliş haklarını öğrenen oldu mu liste her zaman ki gibi eksik benim çekiliş haklarım eksik çıktı hatta başka bir arkadaşın hiç katılım yapmadığı belirtildi bu yüzden itiraz dilekçelerimizi gönderdik çekiliş tekrarı için sistemde aldığın belli ürünü nasıl bir sistem ile liste oluşturuyorlar anlayamadım her çekilişte sorun hep bizi mi buluyor acaba yada üstüne düştüğüm için mi buluyorum bunları anlayamadım.
Aslında sizi bulmuyor bende öle neye itiraz etsem eksik çıkıyor özellikle sıra numarası vermeyen çekilişler ben artık neye basvuruosam katılım sayımı istiom özellikle migrostan
çekiliş haklarını öğrenen oldu mu liste her zaman ki gibi eksik benim çekiliş haklarım eksik çıktı hatta başka bir arkadaşın hiç katılım yapmadığı belirtildi bu yüzden itiraz dilekçelerimizi gönderdik çekiliş tekrarı için sistemde aldığın belli ürünü nasıl bir sistem ile liste oluşturuyorlar anlayamadım her çekilişte sorun hep bizi mi buluyor acaba yada üstüne düştüğüm için mi buluyorum bunları anlayamadım.
Çekiliş hakkınızı nereye sordunuz çekilişi yapan şirketi hepsiburadaya mı ben de yapayım.
first sakıza da o kadar yazdım ama saklıyorlar bilgi vermiyorlar. Perde arkasında kirli oyun dönüyor garanti. tekrarlarlarsa milyonluk zarar olacağından saklayacaklar hatalarını. herhalde 15 kere yazmışımdır bu zamana kadar.
Milli piyango ya dilekçe yazın Migros Fırs falım yeniden çekiliş yapacak
Migros first Falım 15 TL'lik çekilişi ise o çekiliş tekrarlanacak bana MPİ cevap yazmış hata var listede tekrarlanacak diye