Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇarşamba sabahı hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir fikir ile uyandım... Canlarım, fikrin başlığı: Pratik Fikirler Birliği!
Bu ne demeyin, önemli bir şey aslında. Evde duvara astığım tablolar için vida çakarken duvara önceden çarpraz band attığımızda, vidanın boyayı attırmayacağını bu sayede biliyorum ben mesela. Önemli bir bilgi bence, pratik, az işten çok iş çıkartmayacak cinsten.
Evde hayatı kolaylaştıran bilgiler konusunda bir derleme yapmak istiyorduk uzun süredir. Editörlerimiz evdeki deneyimlerini, anne tavsiyelerini ve duydukları küçük notları sizlere aktarıyorlardı yeri geldikçe... Şimdi ise dedik ki acaba okuyucularımızın deneyimleri neler, bu alan sadece bizim değil ya, hem sizden gelenleri hem de bizim bildiklerimizi bir merkezde toplayıp güzel bir kaynak haline getirelim. Hatta bu kaynak için bir hediyemiz de olsun sizlere, en çok beğenilen pratik fikre bir de ödül verelim.
Bu kampanyamıza katılmak için aşağıdaki yolu takip ederseniz bir çırpıda bitirebiliriz işlemi!
1.Öncelikli olarak Evimizinherşeyi Facebook sayfasına giriyorsunuz. Hayranı Ol! butonuna tıklayarak aramıza katılmış oluyorsunuz!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin2. Ne düşünüyorsunuz? bölümüne paratik fikrinizi yazıp, paylaş tuşuna basın!
3.Pratik Fikriniz Evimizinherşeyi Facebook sayfasında yayında! Şimdi arkadaşlar ile paylaşma zamanı!
En çok beğenilen pratik fikirin hediyesi ise aşağıda yer alıyor.